Robert Pattinson: Από διάσημος γόης, διάσημος απατημένος

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson: Από διάσημος γόης, διάσημος απατημένος

Πώς αλλάζουν οι καιροί...

Είναι το πρόσωπο των ημερών και δυστυχώς όχι για καλό λόγο. Ο Robert Pattinson από σέξι είδωλο και αγαπημένος όλων των γυναικών έγινε εν μία νυκτί ο διασημότερος απατημένος παίρνοντας τα σκήπτρα από την προκάτοχο Jennifer Aniston! Πώς ξεκίνησε όμως ο Pattinson την καριέρα του; Και πώς γνώρισε τον μεγάλο του έρωτα, όπως όλοι πίστευαν μέχρι πρόσφατα, Kristen Stewart;

Γεννημένος στις 13 Μαίου 1986, ο Pattinson ξεκίνησε όχι μόνο από την υποκριτική αλλά και το modeling. Ο ρόλος που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και του έδωσε τον τίτλο του British Star of Tomorrow ήταν αυτός του Cedric Diggory στην ταινία Harry Potter and The Goblet Of Fire, όπου κυριολεκτικά είχε κλέψει την παράσταση από τους πρωταγωνιστές με την ομορφιά και το ταλέντο του.

Από κει και πέρα τα πάντα πήραν το δρόμο τους με τον οδοστρωτήρα Twillight να μπαίνει στη ζωή του και τον ίδιο στις καρδιές των κοριτσιών όλου του κόσμου. Στη διάσημη σειρά βιβλίων υποδύεται τον Edward Cullen ένα νεαρό βρικόλακα που ερωτεύεται μία κοινή θνητή την Bella. Και μπορεί να λένε ότι η οθόνη αντιγράφει τη ζωή, αυτή τη φορά έγινε ακριβώς το αντίθετο καθώς οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές έγιναν ζευγάρι και στη ζωή με τον έρωτά τους να απασχολέι σχεδόν σε καθημερινή βάση τα tabloids.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι το επόμενο βήμα είναι ο γάμος, είχαν προηγηθεί άλλωστε κάποιες δημόσιες επιδείξεις τρυφερότητας αλλά και η παρουσία του Robert στο Φεστιβάλ των Καννών αρκετές μέρες νωρίτερα μόνο και μόνο για να βρεθεί στο πλευρό της καλής του (με αυτή την κίνηση έλιωσε τουλάχιστον ο μισός γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη), σκάει η βόμβα για την απιστία της Kristen, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι stars όσο σέξι και γοητευτικοί κι αν είναι μπορούν ανά πάσα στιγμή να την... πατήσουν!

Όχι ότι ο Pattinson με τη φήμη και την ομορφιά του δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Kristen στο λεπτό, αλλά αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις του, μάλλον είναι ερωτευμένος με τη νεαρά! Ο χρόνος θα δείξει αν θα τη συγχωρήσει και θα είναι και πάλι το ερωτευμένο ζευγάρι που βλέπαμε τα τρία τελευταία χρόνια.