Σε επανάληψη των τηλεοπτικών εκπομπών και προσώπων προς εμπέδωση γνώσης...

Σε επανάληψη των τηλεοπτικών εκπομπών και προσώπων προς εμπέδωση γνώσης...

*Σε εποχές άγριες για όλους και τα κοκόρια του δείχνουν να γεννάνε του Θεμη Γεωργαντά! Τον βλέπουμε στον ΑΛΦΑ, τώρα πια στις επαναλήψεις του Μες στην Καλή Χαρά. Τον βλέπουμε στο Mad. Τον βλέπουμε και στον ΑΝΤ1! Άντε και στο HBO με ρόλο στο Game of Throne και φτου φτου μη σε ματιάσουμε Θέμη!

*Επίσης στις άπειρες επαναλήψεις του Chart Show (έλεος, γυρίστε καινούργια επεισόδια, απάέξω τα μάθαμε αυτά), βλέπω συνεχώς τον Μουτσινα στο καναπέ! Πότε αριστερά της Ναταλίας, πότε δεξιά! Επίσης βλέπω τον Καλίρη να τραγουδάει συχνά, τον Γεωργιάδη και σε βίντεο και σε καναπέ, την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την Κατερίνα Ζαρίφη, εμένα με άλλα μαλλιά, κιλά και ύφος κάθε φορά. Είναι πια ιστορική η άξια της εκπομπής, για μένα...

*Εκείνη που ή δίνει συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γεωργαντά, ή παίζει σε καμία δεκαριά σαιτς και μιλάει και σε κάνα δυο εφημερίδες είναι η Έλενα Παπαβασιλείου. Από ότι συμπεραίνω απ τις φράσεις της α) δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα για την επόμενη σεζόν, β) θαυμάζει την Μενεγάκη και θα θελε να συνεργαστεί μαζί της και αν ήταν άντρας να τη παντρευτεί (και εγώ θέλω να παίξω πρωταγωνίστρια με τον Κλούνει και ας με περνάει και για χειρουργημένη, δε με νοιάζει!), γ) δεν δέχεται την απιστία στην σχέση, αλλά και τη σχέση στη απιστία και είναι ειδική επί ερωτικών θεμάτων διότι όλο τέτοια τη ερωτάνε, δ) δεν έχει πάει διακοπές για να είναι τόσο απασχολημένη με τις συνεντεύξεις και για αυτό την βρίσκουν εύκολα οι δημοσιογράφοι.

*Επαναλαμβάνομαι και εγώ αλλά δε τον λυπάστε τον καταναλωτή; Εκεί που θέλει να τηλεφωνήσει το βράδυ στην Τζένη να του πει πως της άλλαξε τα φώτα ο ηλεκτρολόγος της, του ρίχνετε ένα διαφημιστικό μήνυμα για να αγκαλιάσει τους αποφυλακισμένους, η για τα κοινωφελή ιδρύματα, κι αντι για Τζένη βρίσκεται να συνομιλεί με τον τηλεφωνητή του Ιδρύματος «Αγία Ελεούσα» (βοήθεια μου διότι εκεί βαφτίστηκα κιόλας).

*Και επειδή οι αδυναμίες δεν κρύβονται ακόμα και αν το θέλουμε: Καλή επιτυχία σήμερα με την εκπομπή που ξεκινάς στον ΑΝΤ1. Να μας χαμογελάς όπως πάντα...

Διαβάστε επίσης: Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιατί;

Πόσα μαγιό έχει η Μενεγάκη;