Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

ΔΙάφορα έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον Pattinson να κρατά σταθερά τη σιωπή του -αλλά να μιλά με πράξεις.

Το σκάνδαλο με το ερωτικό τρίγωνο Kristen Stewart- Robert Pattinson- Rupert Sanders καλά κρατεί, αφού το ενδιαφέρον του κοινού για τις εξελίξεις μοιάζει αμείωτο. Έτσι, και μέσα στο Σαββατοκύριακο διαβάσαμε πολλά και διάφορα σχετικά με τα τεκταινόμενα στο σκάνδαλο.

1)Ο αδερφός της Liberty Ross, Leopold, μίλησε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού People, όπου αποκάλυψε ότι η σχέση του γαμπρού του με την Kristen Stewart ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και δεν ήταν «στιγμιαία απερισκεψία», όπως υποστήριξε η ηθοποιός στη δημόσια απολογία της. «Η σχέση ξεκίνησε από το δεύτερο μισό των γυρισμάτων και διήρκεσε όλο το διάστημα μέχρι την περασμένη εβδομάδα». Ο Leopold Ross είπε, ακόμα, ότι η αδερφή του «έκανε θυσίες για κάτι που πίστευε ότι άξιζε, αλλά τώρα ξέρει. Αμφιβάλλω αν τελικά οι θυσίες της έπιασαν τόπο, αλλά αυτά έχει η ζωή. Μπορεί, για την ακρίβεια, τα πράγματα μακροπρόθεσμα να είναι καλύτερα. Δεν ήταν ευτυχισμένη εδώ και κάποιο καιρό, αλλά η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη, θα είναι καλά».

2)Στο People μίλησε και ο πατέρας του Rupert Sanders, Michael, ο οποίο είπε: «Απ' όσο έχω καταλάβει τίποτα δεν συνέβη ουσιαστικά, είναι πολύ κακό για το τίποτα. Φαντάζομαι ότι ήταν κάτι πολύ σύντομο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και, όταν συνεργάζεσαι τόσο στενά με κάποιον, και για τόσο καιρό, μπορεί να συμβούν διάφορα. Ο Rupert είναι ειλικρινής, εργατικός και αφοσιωμένος πατέρας και σκηνοθέτης. Φυσικά η σχέση του Rupert με την Liberty θα αντέξει. Αυτό που έγινε δεν είναι τίποτα- σίγουρα θα το ξεπεράσουν. Έχει γίνει μεγάλο θέμα, χωρίς λόγο».


3)Μία από τις θεωρίες που κυκλοφόρησαν σε σχέση με το γιατί η Stewart απάτησε τον Pattinson έχει ως εξής: Η 22χρονη ζήλευε τον σύντροφό της, για την φιλική σχέση του με την ηθοποιό Emilie de Ravin. Η Kristen εκνευριζόταν που ο Robert και η Emilie έβγαιναν μαζί για να διασκεδάσουν.


4)Σύμφωνα με τις πηγές του People, το (πρώην) ζευγάρι δεν μιλάει.


5)Pattinson και Stewart πρόκειται να παρουσιάσουν μαζί στα Video Music Awards του MTV στις 6 Σεπτεμβρίου.


6)Ένα φορτηγό μετακομίσεων εθεάθη έξω από το σπίτι που μοιράζονταν οι δύο σταρ στο Λος Άντζελες. Λέγεται ότι και οι δύο έχουν ήδη μετακομίσει σε ξεχωριστά σπίτια. Μία θεωρία υποστηρίζει ότι «η Kristen συνειδητοποίησε ότι ο Rob θέλησε χώρο και πήρε τα πράγματά της από το σπίτι», ενώ η αντίπαλη θεωρία λέει ότι «ο καλύτερος φίλος του Pattinson της ζήτησε να φύγει. Η Stewart μετακόμισε με τον καλό της πριν από δύο μήνες».


7)Τον Pattinson στις δύσκολες αυτές στιγμές στηρίζει η Katie Perry.


8)Ο Pattinson θα έκανε πολύ σύντομα πρόταση γάμου στη Stewart. Σύμφωνα με πηγή της Daily Mirror, «Ο Robert ήθελε να παντρευτεί την Kristen και είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να της κάνει την πρόταση. Ο σταρ του Twilight αγόρασε το σπίτι στο Λος Άντζελες για να μείνουν μαζί».


9)Η Stewart παρακαλάει τον Pattinson να της μιλήσει. Σύμωνα με βρετανική tabloid εφημερίδα «είναι θυμωμένος, πληγωμένος και εκνευρισμένος με τους ανθρώπους που επιλέγουν συγκεκριμένες πλευρές στην ιστορία. Θέλει κανένα- δύο μήνες να μείνει μόνος του για να σκεφτεί τα πράγματα. Η Kristen του έχει στείλει μηνύματα όπου τον παρακαλάει να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη, την επόμενη εβδομάδα, για να συζητήσουν, αλλά αυτός θέλει να μείνει μόνος του».

Διαβάστε ακόμα:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Πότε και που θα βρεθεί το πρώην ζευγάρι;

To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Kristen Stewart: Δείτε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες