Kristen Stewart- Robert Pattinson: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Και οι δύο πλευρές διεκδικούν την κηδεμονία του σκύλου τους

Ένας χωρισμός μπορεί να είναι επίπονος και για τα κατοικίδια του ζευγαριού, που έχουν μεγαλώσει μαζί με το ζευγάρι. Μπορεί η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson να μην έχουν παιδιά, είναι, άλλωστε, και οι δύο πολύ νέοι, αλλά έχουν μαζί ένα αξιολάτρευτο σκυλί, τον Bear, ο οποίος, αυτές τις μέρες, βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης τους.

Η Stewart έχει και μία γάτα, τον Max, την οποία θα κρατήσει, αλλά ο Pattinson θέλει την «κηδεμονία» του Bear, του ημίαιμου τετράποδου που το πρώην ζευγάρι έσωσε από καταφύγιο αδέσποτων στη Νέα Ορλεάνη. Η Stewart, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραδώσει τον Bear τόσο εύκολα- άλλωστε, τον έχει, κι αυτή, μεγαλώσει, και βοηθήσει στη διάσωσή του από θανατηφόρα ασθένεια. Και η 22χρονη έχει ασχοληθεί πολύ με το σκυλί, το οποίο έπαιρνε μαζί της, σε όποια πόλη των Η.Π.Α. βρισκόταν.

bear

Πηγή του RadarOnline.com ανέφερε ότι «αφότου ο Rob μετακόμισε από το σπίτι που μοιράζονταν στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε στην Kristen ότι θέλει να κρατήσει τον Bear». Η Kristen, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στεναχωρήθηκε πολύ -οι δυο stars τον είχαν υιοθετήσει μαζί, όταν ακόμα ήταν κουτάβι, και η ίδια πάντα ένιωθε ότι ήταν το μωρό τους. «Ο Rob, όμως, είναι τόσο πληγωμένος από την παράλληλη σχέση της Kristen, και θέλει να κρατήσει το σκυλί, που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει ό,τι έχει συμβεί. Άλλωστε, ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό που θέλει η Stewart είναι κοινή κηδεμονία -γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες το, ήδη τεταμένο, κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.


Διαβάστε ακόμα:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Πότε και που θα βρεθεί το πρώην ζευγάρι;

Kristen Stewart: Δείτε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες