Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πως μου φάνηκε η πρεμιέρα της εκπομπής μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πως μου φάνηκε η πρεμιέρα της εκπομπής μου»

Το άγχος, τα νούμερα τηλεθέασης και οι διακοπές.

Τη Δευτέρα, μια ανάσα πριν τον Αύγουστο, έκανε πρεμιέρα η νέα καθημερινή lifestyle εκπομπή του ANT1, "FTHIS TV", με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κανείς από μας δε θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε πρεμιέρα εκπομπής μέσα στον Αύγουστο. Ο ANT1 επιχειρεί ένα πείραμα, που ο χρόνος θα δείξει αν θα πετύχει.

To Queen.gr επικοινώνησε με τη Σταματίνα για να λύσει τις απορίες μας, αλλά και για να μας πει τις πρώτες εντυπώσεις της:

Λοιπόν, πως σου φάνηκε η πρεμιέρα;
Μου φάνηκε απολαυστική, ήταν όλα οργανωμένα στην εντέλεια και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 φρόντισαν να είναι όλα εντάξει και ζεστά και με έναν cool καλεσμένο, όπως είναι ο Σκαρμούτσος, η πρεμιέρα κύλησε υπέροχα.

Είχες άγχος;
Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Κάναμε αρκετές πρόβες και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, τσεκάραμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα πλάνα. Είχα το άγχος των πρώτων λεπτών, αλλά αισθανόμουν ασφαλής και με το περιεχόμενο και με τον καλεσμένο.

Με τα νούμερα τηλεθέασης είσαι ικανοποιημένη;
Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ ικανοποιητικά, δεδομένου ότι βρισκόμαστε εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων, μέσα στο καλοκαίρι και φυσικά υπάρχει και απέναντι μας ένα τούρκικο σίριαλ που έχει το κοινό του. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στο χτίσιμο της εκπομπής.

Δεν σου έκανε εντύπωση που η πρεμιέρα έγινε σχεδόν Αύγουστο μήνα;
Θεωρώ ότι την κάθε ευκαιρία πρέπει να την βλέπεις σαν μεμονωμένο γεγονός. Εμένα με εκπλήσσει ευχάριστα και δεν το κρίνω από άλλη σκοπιά. Άλλωστε έχουν αλλάξει και τα πράγματα στις μέρες που ζούμε. Κάποτε όλοι ήμασταν διακοπές τον Αύγουστο και φέτος μόλις 3 στους 10 θα φύγουν για διακοπές. Χαίρομαι που κάνουμε κάτι για όλον αυτό τον κόσμο, που ψάχνει κάτι νέο και διαφορετικό να δει.