Λίγη χαύνωση ακόμα με τα celebrities και το καλοκαίρι τους...

Λίγη χαύνωση ακόμα με τα celebrities και το καλοκαίρι τους...

Από τη μια είναι σα να ζεις τ'όνειρο. Ξέρεις πως έχουν κλείσει οι πύλες του καταναλωτικού παράδεισου για σένα! Είσαι έκπτωτο και εξόριστο πλάσμα στο περιθώριο ενός συστήματος που αποθεώνει το τρίπτυχο χρήμα – νιάτα – ομορφιά. Το να δεις φωτογραφίες όμορων σταρ να κάνουν διακοπές πλουσιοπάροχες, να οδηγούν αστραφτερά σπορ αυτοκίνητα, να ζουν σε πανέμορφα σπίτια σε κάνει να φαντάζεσαι πως είσαι και εσύ.

Άρα όλο αυτό το ιλουστρασιόν σε εξιτάρει, σε ηδονίζει, σε ρίχνει στη χαύνωση της οριακής ονείρωξης και το θες. Και το'χεις. Όμορφες της πίστας, της υποκριτικής (κατά κάποιον τρόπο), της παρουσίασης, του μέικ απ και της κομμωτικής, ποζάρουν με τα μαγιό τους, αγκαλιασμένες, χαρούμενες, αιωνία νέες και επιτυχημένες, διπλά απ τις γαλανές θάλασσες που εσύ φέτος δε θα δεις, σε ένα όλο μουσική και νεότητα παραλιακό κλαμπ, με μαλλιά άψογα που δεν βουτηχτήκαν ποτέ στην αλμυρά και αδιάβροχες μασκάρα.

Ανεβάζουν τις φωτό στο τουίτερ. Σα να γίνεται δική σου η ανεμελιά τους. Σα να μην σε κυνηγών τα προβλήματα, τα εξώδικα, οι συμβιβασμοί, οι διακανονισμοί, τα χαρτιά για τα επιδόματα ανεργίας, το αγκομαχητό της κάθε μέρας. Δες τις φωτο. Πάτα κλικ πάνω στην ευτυχία, στα χαμογελά των καλύτερων οδοντογιατρών που τα κατασκεύασαν, στη ξενοιασιά. Ξεχάσου λίγο. Θα σου δοθεί και άλλο υλικό χαύνωσης και ονείρου. Λίγη Χρηστίδου στην παραλία, μια Καινούργιου στα μπουζούκια με κάποια δίπλα της να χαϊδεύει το στήθος της (το δικό της όχι της Καινούργιου), τόσο όσο Σάκης στη Μύκονο να τραγουδά. Και όλα θα θυμίζουν το παρελθόν. Που τα προβλήματα δεν έκαναν βουνό στις ώρες του 24ωρου σου.

Και κοίτα, όλοι αυτοί, πόσο ευτυχισμένοι είναι. Σα να χαμογελάμε σε σένα ε; Χαμογέλα τους πίσω... Άντε ντε... Μπορείς...