Σκάνδαλο Stewart: Όλος ο κόσμος στραμμένος πάνω τους

Σκάνδαλο Stewart: Όλος ο κόσμος στραμμένος πάνω τους

Τα περιοδικά κάνουν φύλλο και φτερό τη σχέση τους.

Αν και συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ημέρα που "έσκασε" το σκάνδαλο της απιστίας της Kristen Stewart δε έχει κοπάσει.

Απεναντίας. Ό,τι εβδομαδιαίο περιοδικό Lifestyle ή ημι-Lifestyle κυκλοφορεί στην Αμερική, έχει εξώφυλλο και μια διαφορετική εκδοχή της ίδιας ιστορίας. Ο απατημένος Robert Pattinson και η άπιστη σύντροφός του είδαν κάθε πτυχή της σχέσης τους –που με τόσο κόπο κρατούσαν κρυφή τα τελευταία χρονιά- να γίνεται φύλλο και φτερό. Κάθε πληροφορία, ακόμη και η πιο ασήμαντη, γίνεται είδηση. Πότε έφυγαν, που μένουν, ποιος είναι απαρηγόρητος, ποιος πήρε το σκύλο μαζί του και άλλες πληροφορίες άχρηστες και μη αξιοποιούνται στο έπακρο. Η μάχη για το αποκλειστικό δίνει και παίρνει και φυσικά δεν λείπουν τα ψεύτικα ρεπορτάζ και δηλώσεις. Το people.com ανακάλυψε πρόσφατα ότι οι δηλώσεις που έκανε ο αδελφός της συζύγου του σκηνοθέτη είναι ψεύτικες -ότι η Kristen και ο σκηνοθέτης είναι μαζί 6 μήνες και όχι μια επιπόλαια στιγμή. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού πολιορκούνται σκληρά για μια δήλωση στα Media.

Και στη μέση όλου αυτού του πανικού, το ζευγάρι, που έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τους δικούς του δαίμονες, αλλά και την πίεση του Τύπου. Δεν είναι ωραίο πράγμα να είσαι κάτω από το μικροσκόπιο, ειδικά όταν από τόσο κοντά είναι εύκολο να δει κανείς τις ατέλειες.


Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Που κρύβεται ο Robert Pattinson;