Παναγιώτης Μπουγιούρης: ο πόλος έλξης.

Παναγιώτης Μπουγιούρης: ο πόλος έλξης.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, γνωστός από μια τηλεοπτική επιτυχία χάρη στο ανόσιο πια ταλέντο της Έλενας Ακρίτα, που μας αποσβολώνει με την ικανότητα να γράφει σε όλα τα είδη με σκανδαλώδη πλέον και αξιοζήλευτη επιτυχία, έδωσε συνέντευξη στο πιο αγαπημένο μας απ όλα κανάλι, στο Αχελώος TV. Άλλωστε πρωταγωνιστεί στο έργο του Γκόγκολ, «Ο Επιθεωρητής» που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης. Ανάμεσα σ'άλλα καλλιτεχνικά και σεμνά είπε πως «για να ενδιαφέρονται για την προσωπική μου ζωή κάτι κάνω καλά στην δουλεία μου, ασχολούνται, γιατί το όνομα που έχω χτίσει αποτελεί πόλο έλξης, καλό το κουτσομπολιό, αλλά με όρια, είναι δύσκολο να σου επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή όταν και εσύ ο ίδιος δεν έχεις προλάβει να εδραιωθείς σε αυτή».

Αγαπητέ μου, ουδείς κόπτεται για την προσωπική σας ζωή, εκτός από σας τον ίδιο. Είναι δε μέγας κανόνας της παγκόσμιας show bizz, το ότι ασχολούνται με τη ζωή κάποιου καλλιτέχνη όταν το έργο του δεν ξεπερνά την φωτογένεια του. Γνωρίζετε για παράδειγμα εσείς τι δουλειά κάνει ο άνδρας της Μέριλ Στριπ και πόσα παιδιά έχει; Όχι γιατί όλοι ενδιαφέρονται να θαυμάσουν την ιερή υποκριτική της. Ξέρετε αν ο Αλ Πατσίνο είναι παντρεμένος ή συζεί; Ο Νταστιν Χόφμαν; Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σίγουρα προτιμά τις έγχρωμες καλλονές και με ποιαν συζεί; Έχει παιδιά; Έχει χωρίσει; Έχει απατήσει;

Όχι. Δεν ξέρετε τίποτα, αγαπητέ κ. Μπουγιούρη, διότι οι συγκεκριμένοι «συνάδελφοι» σας είναι ιερά τέρατα και η προσωπική τους ζωή παίρνει σε δεύτερη μοίρα από σκαναδαλακια, υλικά κοριτσίστικων ονειρώξεων και δεσμούς ψευτοστάρ. Και τα ονόματα τους αποτελούν πόλο έλξης, νομίζω και ασχολούμαστε όλοι μαζί τους για τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή, γιατί ακριβώς κάνουν εξαίσια την δουλεία τους, αφήνοντας έργο πίσω τους.

Δουλέψτε αθόρυβα και μην ανησυχείτε! Το κοινό, ο τύπος, οι συνεργάτες σας θα σας δώσουν χαρακτηρισμούς και όχι εσείς ο ίδιος, αγαπητέ πόλε έλξης.