Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ

Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ

Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ. Τιμή συζητήσιμη! Όταν λέω «συζητήσιμη», εννοώ να πληρώσω και κάτι, όχι να έχω και απαιτήσεις στην τηλεόραση πια για αμοιβές. Ζηλεύω τους ρεπόρτερ τους σας λέω. Αυτούς που πάνε στις θάλασσες στα νησιά και βλέπουν ποια είναι η πιο καλλίγραμμη και την φλερτάρουν άγρια, ή κάνουν κοντινά στο στρινγκ και στο ενισχυμένο σουτιέν.

Θέλω να πηγαίνω το βράδυ στα κλαμπ στην Πάρο, στην Μύκονο, στον Πλαταμώνα, στο Ζούμπερι, στα Παλούκια Σαλαμίνος και να βλέπω πως χορεύουν πάνω στις μπάρες και πως διασκεδάζουν οι άλλοι, που μόλις θα τους πλησιάζω με τις κάμερες θα παθαίνουν καταληψία λες απ'την πολύ διάσειση και θα χορεύουν πιο πολύ, θα γελάνε εκκωφαντικά, θα λένε πόσο υπέροχα περνάνε!

Θέλω να περιδιαβαίνω σε σοκάκια αιγαιοπελαγίτικα με τον καημένο το ρεπόρτερ να κουβαλάει τα κιλά της κάμερας και να στριμώχνεται ανάμεσα στις μεθυσμένες τουρίστριες και να αναπολεί την κάλυψη της πορείας του Πολυτεχνείου τα παλιά χρόνια, με όλα τα δακρυγόνα, τα χημικά, τα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές να τρέχουν. Είναι ρεπορτάζ και αυτά! Με την ίδια ζέση που θα ριχνόμουν στην πολεμική ανταπόκριση (δηλαδή μόνο με σπρωξιές!), θα διακινδύνευα να με πιτσιλίσει με τις άγαρμπες βουτιές η γυμνόστηθη στις παραλίες και να ξεράσει επάνω μου ο μεθυσμένος Άγγλος τουρίστας στα σοκάκια ανά την Ελλάδα και τα θέρετρα της!

Αλλά έτσι είμαι εγώ! Του Vivere pericolozamnte! Σαν τους καλούς συνάδελφους του Σταρ...