Kristen Stewart: Ούτε οι γονείς της δεν την θέλουν

Kristen Stewart: Ούτε οι γονείς της δεν την θέλουν

Έχει βάλει σκοπό να την μισήσουν όλοι

Η 22χρονη star κατόρθωσε μέσα σε μια εβδομάδα να εξοργίσει εκατομμύρια fun του Twilight, σε όλο τον πλανήτη, με την ομολογία της ότι είχε σχέση με τον Βρετανό παντρεμένο σκηνοθέτη και τώρα μπήκε στη μαύρη λίστα των φανατικών θαυμαστών της ταινίας "Hunger Games". O λόγος αυτή την φορά ήταν επαγγελματικός.

Η Kristen πήρε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Jennifer Lawrence (της πρωταγωνίστριας του Hunger games) τον βασικό ρόλο στην ταινία "Lie down in darkness". Μάλιστα η Jennifer σε συνέντευξή της στο περιοδικό "W" είχε δηλώσει την τεραστία επιθυμία της να παίξει στην ταινία: «Είμαι παθιασμένη με αυτό το ρόλο... Προσπαθώ να γράψω στο σκηνοθέτη για να τον πείσω ότι πρέπει να είμαι σε αυτή την ταινία. Θα τον κυνηγήσω αν πρέπει. Θα στηθώ έξω από το σπίτι του». Δυστυχώς για την Jennifer, δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτε απ όλα αυτά. Ο ρόλος δόθηκε στην Stewart, οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να την μισήσει, όπως και ο περισσότερος κόσμος.

Έτσι και αλλιώς, οι σύμμαχοι της Kristen αυτή την εποχή, είναι ελάχιστοι. Όπως αναφέρει το "Us", το περιοδικό που ξεσκέπασε την απιστία, ούτε οι γονείς της Stewart, δεν είναι με το μέρος της. O πατέρας και η μητέρα της ηθοποιού, πιστεύουν ότι "η Kristen ντρόπιασε τον εαυτό της και δεν κατηγορούν τον Rob που σταμάτησε να της τηλεφωνεί. Αυτή δεν είναι η Kristen που ξέρουν".

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Stewart: Όλος ο κόσμος στραμμένος πάνω τους

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις