Βρε την καημένη τη Μαντόνα, στενοχωρήθηκε με τις δηλώσεις των Ελλήνων celebrities!

Βρε την καημένη τη Μαντόνα, στενοχωρήθηκε με τις δηλώσεις των Ελλήνων celebrities!

Με τρόπο να της το φέρουν της καημένης της Μαντόνα, την άποψη του Γιώργου Σατσίδη για αυτήν! Τι ήταν να πει οι «Έλληνες πεινάνε» σε συναυλία της, θιχτήκαμε ομαδικά όλοι, που θέλουμε να κάνουμε εξετάσεις αίματος να της στέλλουμε τα αποτελέσματα πως έχουμε χοληστερίνη απ το πολύ κρέας. Στο σημάδι η Μαντόνα. Όλοι οι εγχώριοι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος (δε θέλω να τους γραφώ διάσημους, σελεμπριτις, σταρ και τα τέτοια), ένοιωσαν υποχρέωση να τοποθετηθούν επί της άστοχης δήλωσης της Μαντόνα. Μιλώντας στην κάμερα του Star οι περισσότεροι έκαναν τις δηλώσεις του για το αν θα έπρεπε να ντρέπεται η Μαντόνα η όχι. Χολόσκασε η σταρ και έκοψε τα σπα, τα τεκνά και τη Καμπάλα τώρα, για το αν της είπε να ντρέπεται ο Βουρλιώτης!

Εξέφρασε όμως την άποψη του και αγαπημένος Γιώργος Σατσίδης. «Η Madonna έχει τρελαθεί» είπε «Νομίζω ότι είναι στο τελείωμα πλέον! Έχει δείξει τη χειρότερη δισκογραφία των τελευταίων ετών, ήταν το χειρότερο album και η χειρότερη περιοδεία που έκανε. Είναι στη χειρότερη φάση της, αλλά νομίζω ότι συγχωρείται λόγω ηλικίας!»

Αχ ναι! Την είδαμε την πάμπλουτη σούπερ σταρ στα κατάμεστα στάδια που εμφανιζόταν και παραληρούσε ο κόσμος και την λυπηθήκαμε! Σα θείτσα! Βάλτε και ένα τσεμπεράκι και έτοιμοι για να μαζέψει καπνά στην Αιτωλοακαρνανία είναι! Μαύρη δυστυχία! Κουκλάρα, υπερβολικά πλούσια, δοξασμένη και με μια καριέρα μοναδική! Που να τη θρηνήσω συγκρίνοντας τα δικά μας μεγαλεία.