Η Jennifer Lopez έχει πλαντάξει στο κλάμα

Η Jennifer Lopez έχει πλαντάξει στο κλάμα

Η κριτής του talent show «American Idol» κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες.

Η «Jenny from the block» μπορεί να απέκτησε χρήμα και φήμη, δε φαίνεται όμως να ξεχνά τις ρίζες της και το παρελθόν της. Έχοντας να κρίνει έναν από τους αγαπημένους της παίκτες δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
O Chris Medina του οποίου η αρραβωνιαστικιά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά από τροχαίο, ερμήνευσε το «Fix You» των Coldplay, και ζήτησε από τους κριτές να την ακούσουν και εκείνη να ερμηνεύει.

Η κριτική επιτροπή όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με την αρραβωνιαστικιά του, αλλά απέρριψε και τον ίδιο τον Medina, αναθέτοντας μάλιστα στην ίδια τη Lopez το δύσκολο ρόλο της αναγγελίας του αποτελέσματος. «Μου ραγίζει την καρδιά και μόνο που το λέω, αλλά δεν κατάφερες να περάσεις στους 24», του είπε η Jennifer, ενώ μετά από λίγο στράφηκε στους υπόλοιπους του show και ξέσπασε: «Νομίζω ότι δεν του το είπα με το σωστό τρόπο, δεν θέλω να το κάνω άλλο αυτό το πράγμα».

Η δημοφιλής ντίβα έβαλε τα κλάματα και έδειξε άλλη μία πτυχή του χαρακτήρα της, αυτή τη φορά πιο ευαισθητοποιημένη και γλυκιά από ποτέ.