Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται

Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται

Φωτογραφίες από το καταφύγιο του ηθοποιού.

Ο Robert Pattinson είναι ίσως ο πιο περιζήτητος star του Hollywood τα τελευταία χρόνια, ακόμη και αν ο ίδιος ποτέ δεν συμβιβάστηκε με αυτή την ιδέα. Τις προηγούμενες μέρες, είδε τον προσωπικό του εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα. Η αιτία φυσικά η απιστία της Kristen Stewart που τον έφερε στο κέντρο της προσοχής των Media σε όλο τον κόσμο. Το people έγραψε πρώτο ότι ο σταρ επικοινώνησε με την συμπρωταγωνίστρια στο "Water for elephants" και φίλη του Reese Witherspoon, η οποία του πρότεινε να μείνει στο εξοχικό της σπίτι μέχρι να συνέλθει και να περάσει η καταιγίδα των δημοσιευμάτων.

Πάντως η "εξορία" του Pattinson, είναι ένα εντυπωσιακό σπίτι στην μικρή πόλη Ojai, Βορειοδυτικά του Los Angeles. Το ράντζο που έχει 4 κρεβατοκάμαρες ξεχωριστό guest house και στάβλους αγοράστηκε από την ηθοποιό το 2008 και μάλιστα πριν λίγες ημέρες το περιοδικό Elle Décor δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού και με τη Reese να ποζάρει μαζί με τις κόρες της.

Σε αυτό το πανέμορφο ισπανικής αρχιτεκτονικής εξοχικό ο Robert προσπαθεί να ηρεμήσει να και να ξεχάσει τη Kristen και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.
Μπορεί να περνάει δύσκολες ώρες, αλλά τουλάχιστον τις περνάει σε ένα υπέροχο μέρος.

Διαβάστε επίσης:

H Kristen Stewart εξηγεί στον Robert Pattinson γιατί τον απάτησε;

Η Kristen Stewart αποκλεισμένη από την πρεμιέρα του Cosmopolis

Ποιος διάσημος έχει σκάσει μετά το χωρισμό Pattinson – Stewart;

Η Reese Witherspoon μας ξεναγεί στο σπίτι όπου παντρεύτηκε