Pop star «τρίτης ηλικίας». Ποια μεγαλοκοπέλα της μουσικής έχει τις περισσότερες ρυτίδες;

Pop star «τρίτης ηλικίας». Ποια μεγαλοκοπέλα της μουσικής έχει τις περισσότερες ρυτίδες;

Και οι δύο μετράνε δεκαετίες επιτυχιών στη μουσική. Ποια από τις δύο όμως δεν καταφέρνει να το κρύψει;

Έχουν απεριόριστους πόρους. Personal trainers, ακριβά προϊόντα ομορφιάς και πρόσβαση στους καλύτερους πλαστικούς του κόσμου. Και πάλι τίποτα δεν είναι αρκετό για να κρύψει αποτελεσματικά τα χρόνια της Cher και της Madonna, όσο και αν το επιθυμούν διακαώς. Ποια όμως είναι σε πιο δυσχερή θέση. Πείτε το με ένα comment.

Cher
Αν η Tina Turner είναι η γιαγιά της ροκ, η Cher είναι της ποπ, αλλά όσο ακλόνητα και να φαίνονται τα μήλα του προσώπου της, τα χρόνια της και η εμπειρία της στη μουσική δεν κρύβονται, ενώ η ίδια έχει καταντήσει σχεδόν καρικατούρα της πάλαι ποτέ εκθαμβωτικής ομορφιάς της. Δεν μπορούμε βέβαια, παρά να παραδεχτούμε ότι αγαπάμε τη μουσική της, όσες δεκαετίες και αν περάσουν. Και τα πόδια της. Δεν είναι σαν της Ζωζώς, αλλά και πάλι είναι απίθανα για την ηλικία της.

Madonna
Το πρόσωπο και τα μπράτσα της Madonna όσο γυμνασμένα και να είναι είναι αυτά που πρώτα μαρτυρούν τα χρόνια της βασίλισσας της pop. Και εντάξει υπάρχουν πολλοί που έχουν βαλθεί να τη βγάλουν στη σύνταξη, αλλά η γυναίκα αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες της και τις εμφανίσεις της με αποτέλεσμα να πέφτουμε σαν τα κοράκια οι δημοσιογράφοι να σχολιάζουμε τα χρόνια της. Ό,τι και να γράφουμε, πάντως, δεν μπορούμε παρά να υποκλίθουμε στη μουσική pop ιδιοφυΐα της.

Για περισσότερα σχόλια στην pop culture, μπορείτε να με κάνετε ένα follow στo twitter (@cartoondandy) και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαβάσετε και αυτά:

Τότε και τώρα: Η γιαγιά της pop Cher

Η Madonna έχει δική της ομάδα καθαρισμού DNA

Gaga Vs Madonna: o πόλεμος άρχισε και οι πρώτες μελανιές είναι εμφανείς