Natalie Portman-Benjamin Millepied: Παντρεύτηκαν με φόντο ένα μαγικό τοπίο

Γωγώ Φούντα
Natalie Portman-Benjamin Millepied: Παντρεύτηκαν με φόντο ένα μαγικό τοπίο

To διάσημο ζευγάρι έδειξε για ακόμη μία φορά την ρομαντική του πλευρά.

Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood, η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied παντρεύτηκαν χθες βράδυ σε ένα ονειρεμένο τοπίο σε μία βραχώδη, παραλιακή πόλη της Kαλιφόρνια. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μία απλή, εβραική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με φόντο την υπέροχη πόλη Big Sur στις όχθες του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και κυρίως τα πολύ κοντινά του πρόσωπα.

Λίγο καιρό πριν, στενός φίλος του διάσημου ζευγαριού είχε δηλώσει στο περιοδικό America's In Touch: « Είναι από τα πιο αγαπημένα μέρη της Natalie και κάθε φορά που χρειάζεται ένα διάλειμμα από το πολύβουο Los Angeles, πηγαίνει εκεί».

Ενώ για τον αριθμό των καλεσμένων είχε πει: « Αυτός ο γάμος γίνεται αποκλειστικά για τις οικογένειες και τους φίλους τους. Η τελετή δε θα έχει καμία επισημότητα και θα μοιάζει περισσότερο με πάρτι. Μάλιστα δεν σκοπεύουν να στείλουν προσκλήσεις ενώ η Natalie το πιθανότερο είναι να μη φορέσει καν νυφικό».

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και η Ivanka Trump η οποία ανέβασε και φωτογραφία της με το υπέροχο τοπίο ενώ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: « Το Big Sur είναι απλά παράδεισος».

Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Black Swan ενώ έχουν ήδη αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον ενός έτους Aleph.

Να ζήσουν λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Natalie Portman-Miranda Kerr: Βόλτα με τους υπέροχους γιους τους

Natalie Portman: Μπαλαρίνα για μία ακόμα φορά

Νatalie Portman: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει