Elton John για Madonna: «Είναι μια γ@μ@μένη στριπτιτζού για τα πανηγύρια»

Elton John για Madonna: «Είναι μια γ@μ@μένη στριπτιτζού για τα πανηγύρια»

Όταν οι διάσημοι "ξεκατινιάζονται"

Τελικά δεν είναι μόνο κάποιοι Έλληνες- γνωστοί ή μη- θυμωμένοι με την Madonna, είναι και κάποιοι διάσημοι superstar, όπως ο Elton John, που δεν περιορίζεται σε λακωνικές δηλώσεις, αλλά τα λέει έξω απ τα δόντια.

Η κόντρα του Sir με την κορυφαία pop τραγουδίστρια ξεκινά από το 2004, όταν την κατηγόρησε πως στη διάρκεια της περιοδείας Re-invention, τραγουδούσε πλέι μπακ. Συγκεκριμένα είχε πει ότι «Οποιοσδήποτε τραγουδάει πλέι μπακ στην σκηνή, όταν πληρώνεις 134 δολάρια για να τον δεις, πρέπει να πυροβολείται».

Οκτώ χρόνια μετά ο 65χρονος τραγουδιστής θυμήθηκε για άλλη μια φορά την κόντρα του με την Madonna. Σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αυστραλιανή τηλεόραση δήλωσε: «Είναι εφιάλτης. Μοιάζει με γαμ@@νη στριπτιτζού για τα πανηγύρια».

Λίγο αργότερα το team του διάσημου βρετανού τραγουδιστή ισχυρίστηκε αρχικά ότι οι δηλώσεις του Elton είναι κατασκευασμένες, ενώ μόλις έμαθαν ότι έχουν ήδη προβληθεί στην τηλεόραση, έσπευσαν να προσθέσουν ότι ήταν συζήτηση "off the record" μεταξύ του τραγουδιστή και του δημοσιογράφου και όχι επίσημες δηλώσεις.

Τέτοια λάθη και τέτοια αιχμηρή γλώσσα δεν επιτρέπονται για ένα superstar και μάλιστα Sir.


Διαβάστε επίσης:

Βρε την καημένη τη Μαντόνα, στενοχωρήθηκε με τις δηλώσεις των Ελλήνων celebrities!

H Madonna βρήκε το μυστικό της αιώνιας νιότης

Ένα από τα πιο διάσημα ομοφυλόφιλα ζευγάρια του Hollywood περιμένει δεύτερο παιδί;