Τηλεοπτικοί Ολυμπιονίκες...

Τηλεοπτικοί Ολυμπιονίκες...

Τώρα που έχω πάθει εξάρτηση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρότεινα στους τηλεοπτικούς σταθμούς επιστρέφοντας από τις μακάριες διακοπές τους να κάνουν ένα νέο τύπου ριάλιτι! Τηλεοπτική Ολυμπιάδα παρουσιαστών. Ωραία δε θα ήταν;

Θα βλέπαμε Μανωλίδου με Μπουλέ σε συγχρονική κολύμβηση. Με την εμμονή που ᾽χουνε να κερδίζουνε θα προτιμούσαν να πνίγουν παρά να μη βγουν πρώτες.

Η Νικολούλη κάνει για ασύμμετρους ζυγούς αλλά και ασκήσεις εδάφους! Και του σαλονιού και του αλωνιού.

Ο Θέμος Αναστασιάδης θα κάνε σφαιροβολία. Πετάει την σφαίρα και όποιο κεφάλι βρει, κέρδισε!

Η Ανίτα Πάνια, για τους ίδιους λόγους, θα ήταν εξαίρετη στην τοξοβολία. Πετάει και αυτή το τόξο και σε όποιο μάτι καρφωθεί, έχει καλώς! Και την απονομή του μεταλλείου θα της τη κάνει ο Κατέλλης, με ανάκρουση του αειθαλούς ύμνου «Βας Βας ο Παρασκευάς».

Την Μελέτη τη βλέπω σε καταδύσεις. Αν μη τι άλλο όσο κι αν βουτήξει, θα ξανά-αναδυθεί.

Στο κατοστάρι οπωσδήποτε θα τρέξει η Σίσσυ Χρηστίδου. Αντοχή, κοντινές αποστάσεις και επιμονή!

Στην Άρση Βαρών, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που με τόσους δίσκους με σφηνάκια στην Νάξο, έχει προπονηθεί και έχει το χρυσό στο τσεπάκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά απ᾽ την επανάληψη του κλισέ στις συνεντεύξεις του, πως «η τηλεόραση δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος» όσο να ´ναι θα υιοθετήσει τον κανόνα, θεωρώντας εαυτόν μαραθωνοδρόμο!

Απέναντι απ᾽ την Ουίλιαμς στο τένις, θα πήγαινε μια Ρούλα Κορομηλά! Αυτή κι αν έχει αποκρούσει μπαλάκια...

Ηλιάκη και Μουτσινάς θα τους είχα σε ομαδικό ασκήσεων εδάφους, αλλά ενδιάμεσα να τα παρατάνε και να βαθμολογούν τα κορμάκια των εθνικών αποστόλων αν ήταν για λαδί η για λαμέ αθλητικό παπούτσι.

Ο Ζακ Ρογκ πάντως τηλεοπτικών ολυμπιακών αγώνων θα ήταν η Λίτσα Πατέρα! Ενάρξεις και λήξεις με αυτήν πάντα Ολύμπια σταθερή.