Ο Robert Pattinson θα τα ξεκαθαρίσει όλα live: Ετοιμαστείτε!

Ο Robert Pattinson θα τα ξεκαθαρίσει όλα live: Ετοιμαστείτε!

Με αποκλειστική συνέντευξη, ζωντανά

Επιτέλους ο Robert Pattinson, ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη ζωντανή του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό από την Kristen Stewart. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στην live εκπομπή Good Morning America, στις 15 Αυγούστου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος παρά το promotion της νέας του ταινίας Cosmopoli που κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου. Παρότι σίγουρα θα υπάρχει όριο και έλεγχος στις ερωτήσεις, το E! News επιβεβαίωσε πως η συνέντευξη θα είναι ζωντανή και δεν θα μαγνητοσκοπηθεί- άρα ο Robbie δεν θα γλιτώσει τις ερωτήσεις για το σκάνδαλο και το χωρισμό με την Kristen.

Και κάτι ακόμη, ο ηθοποιός δεν κρύβεται ακριβώς στο σπίτι/ ράντσο της φίλης του Reese Witherspoon. Απλά αλλάζει παραστάσεις και ηρεμεί μέχρι να βρει πού θα μείνει καθώς σκέφτεται να πουλήσει το σπίτι που ζούσαν με την Kristen. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάλιστα, 'τα έσπαγε' παρτάροντας με φίλους στο Deer Lodge του Ojai στην Καλιφόρνια. Φαινόταν να έχει καλή διάθεση και κατάφερε να ενσωματωθεί με την παρέα, αναφέρει το E!.

Διαβάστε ακόμη:

Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται

Casper Smart: καλοπιάνοντας τη Jennifer Lopez

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Natalie Portman!