Λάουρα Νάργες: σεμνά κόρη, σεμνά...

Λάουρα Νάργες: σεμνά κόρη, σεμνά...

Δεν ξέρω και πως λέγεται η «σεμνότητα» στα γερμανικά (όχι ότι ξέρω και πως λέγεται και οτιδήποτε άλλο), για να το ψιθυρίσω στη μικρή Γερμανίδα που βρέθηκε στην κρατική τηλεόραση και μετά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, στο ΟΛΑ. Κάπου εκεί ξεκίνησε μάλλον και η αμετροέπεια.

Σου λέει, εύκολο είναι να γίνεις παρουσιάστρια και σταρ στην Ελλάδα. Λίγο χαριτωμένη, πολύ ξανθή και με πλήρη άγνοια για να γελάσει ο κόσμος και έφτασες στην κορυφή! Για αρχή καλά είναι αυτά, φίλη, όμως για τη συνεχεία, δεν αρκούν. Αν στην ευκαιρία που σου δόθηκε, φρόντιζες να μάθεις ποιον έχεις καλεσμένο και πως να του φερθείς, τι να ρωτήσεις και να διαβάσεις λίγο, θα ᾽χες δρόμο μπροστά, παρά το γερμανικό αξάν και την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας, που ούτως ή άλλως πολλά έχει τραβήξει από τους ντόπιους σταρ, δε θέλαμε και εισαγωγής. Και ενώ δε τη θέλουμε ούτε στο χωριό, η φροϋλάιν θέλει να μείνει στο σπίτι του παπά. Έτσι δήλωσε πως «Σε 5-10 χρόνια θέλω να είμαι στο δελτίο ειδήσεων! Θέλω να δοκιμάσω πάρα πολλά πράγματα!».

Τι λες φράου Λάουρα μου; Στου κασίδη το κεφάλι και εσύ;
Άντε κοριτσάκι μου στο τόπο σου, να ξέρεις και για τι μιλάς, με τα ωραία στρούντελ και τα πρέτσελ και άσε τις ειδήσεις, σε κανένα που αν μη τι άλλο ξέρει πως λένε τα υπουργεία, τι είναι ΙΚΑ, ένσημο και ΤΕΒΕ. Αρκετά ντέρτια έχουμε, δε θα βάλουμε μαράζι και τη δική σου επαγγελματική αποκατάσταση. Ντάνκεσεν...