Susan Sarandon: Η δασκάλα των «cougars» με το toyboy της

Γωγώ Φούντα
Susan Sarandon: Η δασκάλα των «cougars» με το toyboy της

H γυναίκα που έκανε τον όρο toyboy το απόλυτο must!

Οι νεότεροι άνδρες ήταν, είναι και πάντα θα είναι της μόδας στον πλανήτη Hollywood, καθώς δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που δείχνουν προτίμηση σε άνδρες οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι... γιοι τους!

Και μπορεί από την άτακτη Madonna ή τη φλογερή J.Lo να το περιμέναμε, η low profile Susan Sarandon, ομολογουμένως μας ξάφνιασε και αν κρίνουμε απο τα 2 χρόνια σχέσης που ήδη μετρά με το νέο της αμόρε, είναι και αυτή που... χάραξε το δρόμο!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να βολτάρει με τον κατά 31 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Jonathan Bricklin. Παρά το γεγονός ότι η ταλαντούχα star έχει πατήσει αισίως τα 65, φαίνεται τουλάχιστον μία δεκαετία νεότερη και ιδιαιτέρως ταιριαστή με το νεαρό σύντροφό της.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και άνετοι μεταξύ τους καθώς έπειτα από 2 χρόνια φημολογούμενου ειδυλλίου, επιτέλους είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν δημόσια και να δείξουν τον έρωτά τους.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία χώρισε τρία περίπου χρόνια πριν από τον εδώ και χρόνια σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Tim Robbins, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τη νέα της σχέση λέγοντας τα εξής: « Η λέξη σχέση δεν μου αρέσει ιδιαιτέρως. Θα έλεγα ότι συνεργαζόμαστε καλά σε πολλούς διαφορετικούς τομείς».

Εμείς ένα πράγμα παρατηρήσαμε: Η Susan ανακάλυψε το μυστικό της νιότης και δεν είναι το botox!

Διαβάστε επίσης:

Η Susan Sarandon πάει το «cougar chic» σε νέα επίπεδα

Οι καλύτερες γυναικείες συμμορίες (του σελιλόιντ)