Η Nicole Kidman το πουλάει το σπίτι!

Η Nicole Kidman το πουλάει το σπίτι!

Της χάλασε τη θέα ένας ουρανοξύστης...

Το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασε η διάσημη ηθοποιός το 2003 στο όνομα της αδερφής της Antonia Hawley, για ευνόητους λόγους, πωλείται. Με έκταση 3,785τ.μ. και με θέα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης- για να μην αναφέρουμε το ότι είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Richard Meier- δεν ικανοποιεί πια την διάσημη σταρ.

Μπορεί να είαι 12όροφο(!), να βρίσκεται στην Perry Street, να έχει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια και 3ήμισυ μπάνια αλλά δεν την εμπνέει πια. Αιτία; Ένας ουρανοξύστης που της κόβει μέρος από τη θέα στο λιμάνι! Εδώ και 2 χρόνια ήδη το νοίκιαζε για $45,000 το μήνα! Η 45χρονη ηθοποιός το κράτησε 10 χρόνια αλλά στις 10 Ιουλίου υπέργαψε το πωλητήριο.

Φυσικά δεν είναι το μόνο της ιδιόκτητο σπίτι της αφού με τον σύζυγό της Keith Urban αγόρασαν άλλο ένα σπίτι στη δυτική πλευρά της πόλης στην τιμή των $10 εκατομμυρίων- ενώ διαθέτουν και μία έπαυλη στο Σίντνεϊ.

Η Kidman που έχει αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις από τότε που χώρισε ο πρώην καλός της Tom Cruise, παρεβρέθηκε στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων μετά του συζύγου της με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, εκπροσωπώντας τα ρολόγια Omega επίσημο χορηγό των Αγώνων.

Διαβάστε ακόμη:

Nicole Kidman: στη μετά Cruise εποχή η κυρία του Keith Urban συγκλονίζει


Tom Cruise: Πριν την Katie Holmes, στην ζωή του υπήρξε η Nicole Kidman

H Katie Holmes επέστρεψε στον Καθολικισμό! Και τώρα;