Liberty Ross: ‘Οχι, θα κάτσει να σκάσει

Liberty Ross: ‘Οχι, θα κάτσει να σκάσει

Οι πρώτες εμφανίσεις της ηθοποιού και μοντέλου, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του συζύγου της με την Kristen Stewart

Η Liberty Ross, μετά το σκάνδαλο της αποκάλυψης της σχέσης του συζύγου της, Rupert Sanders, με την Kristen Stewart, θα μπορούσε να χαθεί από προσώπου γης και να καθίσει σπίτι της να θρηνήσει την απιστία του αγαπημένου της. Αντ' αυτού, αυτό που επέλεξε το μοντέλο και ηθοποιός ήταν να δείξει στον Sanders τι χάνει- και πολύ καλά έκανε.

Η 33χρονη φωτογραφήθηκε την Τρίτη, 7 Αυγούστου, σε έξοδό της στο Λος Άντζελες, με σκούρο μπλε ταγιέρ, ankle boots με τακούνι- στιλέτο και χωρίς τη βέρα της. Κι επειδή τίποτα δεν «φωνάζει» δυναμισμό περισσότερο από ένα ταγιέρ, εμείς, από την εμφάνισή της μπορούμε να ερμηνεύσουμε ότι η Ross επιστράτευσε όση δύναμη της έχει μείνει, γνωρίζοντας ότι, πλέον, οι paparazzi καραδοκούν να απαθανατίσουν τις εμφανίσεις της, αλλά και ότι τα μάτια όλου του κόσμου θα ήταν στραμμένα πάνω στο αριστερό της χέρι, και συγκεκριμένα, στο δάχτυλο όπου, μέχρι πρότινος, βρισκόταν η βέρα της. Το outfit αποτέλεσε μία προειδοποίηση σε σχέση με τις προθέσεις της- βλέποντάς την, δεν θέλεις να «τα βάλεις» μαζί της, πόσο μάλλον, να βρεθείς στη θέση του άπιστου συζύγου της ο οποίος, σύμφωνα με το RadarOnline, θέλει όσο τίποτα να τον συγχωρήσει η σύντροφός του και τρέμει στην ιδέα ότι αυτή μπορεί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Την αμέσως επόμενη μέρα, η απατημένη σύζυγος συνάντησε τον Sanders στον δρόμο. Και ενώ ο σκηνοθέτης του Snow White and the Huntsman, μπορεί αν ήλπιζε σε μία δακρύβρεχτη συνάντηση, η Ross δεν του έκανε την χάρη. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η καλλονή από τη Μ. Βρετανία σταμάτησε, η ίδια κατέβηκε να συναντήσει τον σύζυγό της, είπανε τα απαραίτητα και, στη συνέχεια, η ίδια μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε σε εστιατόριο της πόλης, όπου έφαγε με νεαρό άντρα άγνωστων στοιχείων. Εμείς έχουμε μόνο να πούμε ότι ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης, από μέρους της, μας αρέσει πολύ- ανεξάρτητα από το ποιες θα είναι οι μελλοντικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται
Liberty Ross: διάλεξε ή τη Stewart ή εμένα διαμηνύει το απατημένο μοντέλο
Rupert Sanders: Με αυτόν κεράτωσε η Stewart τον Pattinson