Aπατημένη chic: Τι φόρεσαν οι διάσημες απατημένες στην πρώτη τους εμφάνιση

Γωγώ Φούντα
Aπατημένη chic: Τι φόρεσαν οι διάσημες απατημένες στην πρώτη τους εμφάνιση

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν!

Είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες, μετά από μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, να αλλάζουν και την εμφάνισή τους, μαλλιά, ντύσιμο κλπ, σε μία προσπάθεια ίσως να ξορκίσουν το κακό αλλά και την έναρξη μίας νέας αρχής.

Στον πλανήτη Hollywood λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, είναι απόλυτο must οι απανταχού απατημένες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου να φορούν κάτι σε... δερμάτινο ή έστω κάτι αρκετά προκλητικό και αρκούντως εφαρμοστό!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα φυσικά είναι και ένα από τα πρόσωπα των ημερών, η 33χρονη πρώην μοντέλα Liberty Ross. Η εντυπωσιακή Liberty είδε εν μία νυκτί το γάμο της να καταστρέφεται, λόγω της διάσημης πλέον απιστία του συζύγου της Rupert Sanders με την Kristen Stewart. Aντί λοιπόν να κάτσει στο σπίτι και να κλαίει με μαύρο δάκρυ, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση αλά femme fatale ντυμένη στα μαύρα, με ψηλοτάκουνα σέξι μποτίνια και φυσικά χωρίς τη βέρα της!

Η Liberty όμως δεν είναι η μοναδική απατημένη η οποία αποφάσισε με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση να κλείσει στόματα και να κάνει τον πρώην να σκεφτεί σοβαρά να γυρίσει κοντά της. Ακόμα μία διάσημη απατημένη, η Demi Moore, όλοι γνωρίζουμε πόσο της έχει στοιχήσει ο χωρισμός της από τον Ashton Kutcher τον οποίο δεν έχει ακόμη ξεπεράσει, επέλεξε για την πρώτη εμφάνισή της μετά τη βόμβα του διαζυγίου, skinny τζιν, για να τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της και από πάνω φυσικά δερμάτινο jacket! Kάτι ανάλογο επέλεξε και η σέξι Cheryl Cole μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του συζύγου της και διάσημου ποδοσφαιριστή Ashley Cole.

Η superstar Jennifer Aniston, και μέχρι πρόσφατα η πιο λατρεμένη απατημένη του Hollywood γνωρίζει καλά ποια είναι τα δυνατά της σημεία και αποφάσισε να τα επιδείξει όλα, λίγο μετά το χωρισμό της από τον Brad Pitt. Έβαλε λοιπόν ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα μέσα στο οποίο έδειχνε εκθαμβωτική και το οποίο στοιχηματίζουμε ότι έκανε την άλλη, Angelina, να σκίσει τα πτυχία της!

Δερμάτινο και όχι μόνο ένα κομμάτι αλλά ολόκληρο φόρεμα επέλεξε τόσο η Victoria Beckham όσο και η Sandra Bullock. Μετά το γνωστό σκάνδαλο απιστίας του David με την Rebbecca Loos και όλα όσα ακούστηκαν, η Posh Spice αποφάσισε να συγχωρήσει τον μοιχό και πραγματοποίησε μία grante εμφάνιση αγκαλιά με το σύζυγο και ένα σέξι δερμάτινο φόρεμα που θύμιζε περισσότερο... κομπινεζόν! Από την άλλη, η βραβευμένη με Oscar Sandra Bullock, μπορεί να τήρησε σιγήν ιχθύος αρκετούς μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Jesse James αλλά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα ετήσια Guys Choice Awards του έδωσε και κατάλαβε, καθώς εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό δερμάτινο φόρεμα συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton;

Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

Liberty Ross: 'Οχι, θα κάτσει να σκάσει