Tα πιο trendy πιτσιρίκια του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Tα πιο trendy πιτσιρίκια του Hollywood

Eίναι ανήλικα, διάσημα και... style icons!

Οι γονείς τους είναι διάσημοι κάτι που αυτομάτως μετατρέπει και τα ίδια σε superstars χωρίς να το έχουν επιδιώξει και χωρίς τα περισσότερα από αυτά να έχουν καν διψήφια ηλικία! Εκτός φυσικά από τη διασημότητα, έχουν και αναπτυγμένη αίσθηση του γούστου με αποτέλεσμα να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας και γιατί όχι να δημιουργούν και τάσεις. Εδώ σας έχουμε τα πιο μοδάτα παιδιά του Hollywood και τα συμπεράσματα δικά σας...

Suri Cruise: Το πιο πολυφωτογραφημένο παιδί του Hollywood, λατρεύει το αρκουδάκι της και φυσικά τα ψώνια! Η περήφανη μαμά της Katie Holmes δηλώνει περιχαρής πως ήδη από πολύ μικρή ηλικία λάτρευε τα ρούχα και περνούσε ώρες μπροστά στον καθρέφτη δοκιμάζοντάς τα! Το στυλ της είναι καθαρά κοριτσίστικο καθώς προτιμά φορέματα και χαριτωμένες μπαλαρίνες.

Zahara Jolie-Pitt: Η μεγάλη κόρη των Brangelina, μπορεί να μην είναι τόσο κοκέτα όσο η Suri, αλλά σίγουρα έχει το δικό της προσωπικό στυλ. Λατρεύει να πειραματίζεται με τα σγουρά μαλλιά της ενώ για το ντύσιμο της προτιμά το casual στυλ επιλέγοντας συνήθως πουλόβερ και παντελόνια πάντα σε έντονα χρώματα. Μάλιστα πρόσφατα γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά της με την μαμά της να τη συνοδεύει σε πολυκατάστημα και κυριολεκτικά να το σηκώνουν...!

Ηonor Warren: Η τετράχρονη κόρη της Jessica Alba δε θα μπορούσε να στερείται στυλ καθώς η διάσημη μαμά της είναι από τα πιο αγαπημένα style icons του Hollywood. «Είναι ανεξάρτητη και λατρεύει την μόδα και τα ρούχα. Μάλιστα έχει μία τεράστια συλλογή από περούκες και πλαστικά τακούνια τα οποία φοράει καθημερινά μέσα στο σπίτι», λέει η περήφανη μαμά.

Matilda Ledger: Η κόρη του αδικοχαμένου Heath και της Michelle Williams μεγάλωσε, ψήλωσε και απέκτησε το δικό της προσωπικό στυλ το οποίο δε θα μπορούσε να απέχει και πολύ από αυτό των γονιών της. Χαλαρό και μοδάτο, με τζιν, funky μπλουζάκια και ιδιαίτερα καπέλα.

Ava Witherspoon: Με μητέρα την Reese Witherspoon και πατέρα τον Ryan Phillippe το όμορφο αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Η νεαρή Ava σύμφωνα με τη διάσημη μαμά της, είναι ένα πολύ σεμνό και διακριτικό παιδί και μάλιστα αρκετά συχνά έρχεται σε δύσκολη θέση με τον έντονο χαρακτήρα και τη διασημότητα της μαμάς της. Πάντως, εκτός από την εμφάνιση, οι δύο κυρίες Witherspoon μοιάζουν πολύ και στιλιστικά καθώς η μικρή έχει υιοθετήσει το στυλ της chic μαμάς της.

Willow Smith: Από τη λίστα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η ταλαντούχα κόρη του Will Smith, η οποία μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στην μουσική και ιδιαιτέρως επιτυχημένα. Το στυλ της είναι funky και εκκεντρικό ενώ ήδη αποτελεί πρότυπο των πιτσιρικάδων.

Kingston Rossdale: Ο γιος της Gwen Stefani δεν υπήρχε περίπτωση να είναι ένα συμβατικό παιδί. Μάλιστα η τελευταία του εμφάνιση με... μπλε μαλλιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως! Η μαμά Gwen καμαρώνει που ο μικρός κληρονόμησε την τρέλα της και οι πιο συντηρητικοί απλά κάνουν το σταυρό τους!

Διαβάστε επίσης:

Το νέο σχολείο της Suri Cruise

Ο γιος της Gwen Stefani άλλαξε χρώμα μαλλιών

Hollywood: τα πιο διάσημα υιοθετημένα τέκνα