Kristen Stewart: Γιατί ακύρωσε μια ταινία και μια δημόσια εμφάνισή;

Kristen Stewart: Γιατί ακύρωσε μια ταινία και μια δημόσια εμφάνισή;

Μετά το σκάνδαλο έρχεται και η πτώση.

Κάθε μέρα, εμφανίζονται δεκάδες ιστορίες, που αφορούν την Kristen και το σκάνδαλο που ξεκίνησε η ίδια με τον σκηνοθέτη της. Ήρθε η ώρα να δούμε και δύο ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά της, οι οποίες όμως, ενδέχεται να σχετίζονται με τις δύσκολες ώρες που περνάει τελευταία.

Η 22χρονη star επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Alex Pettyfer στην ταινία "Cali", όμως όπως αποκάλυψε το "Variety" ακύρωσε την ταινία, αφήνοντας τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη στα κρύα του λουτρού. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος είναι εντελώς επαγγελματικός μια και η ταινία δεν φαίνεται κάτι σπουδαίο, ενώ άλλοι λένε ότι φταίει η κακή της ψυχολογική κατάσταση.

Και μετά την ακύρωση τη ταινίας της, σειρά έχει η ακύρωση της εμφάνισής της, στην πρεμιέρα της ταινίας της "On the road" στο Λονδίνο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου, μία μέρα μετά την προγραμματισμένη live συνέντευξη του Robert στην εκπομπή "Good morning America". Μια πηγή αναφέρει ότι « Η Kristen δεν θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Ντρέπεται να δείξει δημόσια το πρόσωπο της και δειλιάζει. Υπάρχει ακόμη το δίλλημα, να σταθεί δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, τον Tom Sturridge, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του Robert και εκείνη θα αισθάνεται αμήχανα στο πλευρό του». Η ίδια πηγή συνεχίζει λέγοντας ότι η Kristen ξέρει ότι με την παρουσία της θα στρέψει όλη την προσοχή πάνω της και όχι στην ταινία.

Το αν ήταν αντιεπαγγελματικές οι κινήσεις της Stewart ή απλώς λογικές, θα δείξει με το χρόνο.