Πρώην πόρνη αποκάλεσε τη Madonna ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας!

Πρώην πόρνη αποκάλεσε τη Madonna ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας!

Πολλούς εχθρούς έχει η Βασίλισσα της Pop

Μετά την κατά μέτωπο επίθεση που δέχτηκε από τον Sir Elton John, η Madonna φαίνεται ότι έχει να αντιμετωπίσει και άλλους εχθρούς- μεγαλύτερου βεληνεκούς. Ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν, έγραψε στο Twitter του για την σταρ: «Όσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό».

Η Madonna ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot από τη Ρωσία, για τις οποίες προσευχήθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Μόσχα. Οι κοπέλες βρίσκονται ήδη σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια εκκλησία. Εκτός από τα σχόλιά της για την άδικη απόφαση της Ρωσικής κυβέρνησης η Madonna υποστήριξε τους gay, ξεσηκώνοντας την οργή των σκληροπηρυνικών Ρώσων.

Αφού ο Ρώσος αντιπρόεδρος σχολίασε τις τελευταίες προκλητικές της εμφανίσεις όπου έδειξε το στήθος της και το ... περασμένο της ηλικίας της είπε και πάλι: «Βγάλε το σταυρό που φοράς ή τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο».

Ήδη οι Ρώσοι σκέφτονται να απαγορεύσουν την κυκλοφορία των albums της και ενδεχομένως την είσοδό της στη χώρα! Εμπρός προς τα πίσω, έχουμε να πούμε...

Διαβάστε ακόμη:

Elton John για Madonna: «Είναι μια γ@μ@μένη στριπτιτζού για τα πανηγύρια»

Τι παπούτσια προτείνει η Madonna για τη νέα σεζόν;

H Madonna βρήκε το μυστικό της αιώνιας νιότης