Jules Stewart: Η μαμά της Kristen είναι μία easy rider με tattoo!

Γωγώ Φούντα
Jules Stewart: Η μαμά της Kristen είναι μία easy rider με tattoo!

To μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Aν αναρωτιέστε από πού κληρονόμησε η «άπιστη» Kristen Stewart το ανδρόγυνο και χαλαρό στυλ της, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες της μητέρας της!

Η κυρία Jules Stewart η οποία έχει γίνει στόχος των paparazzi μετά τις αποκαλύψεις του σκανδάλου σχετικά με την απιστία της superstar κόρης της, δεν είναι σε καμία περίπτωση η τυπική, παραδοσιακή μαμά.

Ο φακός την τσάκωσε λοιπόν σε μία κλασική της μέρα στους δρόμους της Νότιας Καλιφόρνια να πηγαίνει για τα ψώνια του σπιτιού. Μπορεί το ντύσιμό της, ένα φαρδύ χαμηλόμεσο παντελόνι, ένα στενό αμάνικο φανελάκι και ένα κόκκινο μαντήλι στο κεφάλι να τραβούσε την προσοχή, αλλά το highlight της εμφάνισής της ήταν το στολισμένο από αμέτρητα tattoo μπράτσο της! Την... αντισυμβατική οπωσδήποτε εμφάνισή της, συμπλήρωνε το μεταφορικό της μέσο το οποίο ήταν ένα τεράστιο ποδήλατο που θύμιζε περισσότερο μηχανή Harley!

Η Jules Stewart η οποία κατάγεται από την Αυστραλία και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν φαινόταν καθόλου επηρεασμένη από το σάλο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομα της διάσημης κόρης της καθώς φαινόταν ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν η Kristen μετακόμισε στο πατρικό της μετά το συμβάν, απέφυγε να απαντήσει, αν και οι περισσότεροι εικάζουν ότι η νεαρή ηθοποιός βρήκε καταφύγιο στην μητρική αγκαλιά καθώς οι δυο τους είναι πολύ δεμένες.

Όσον αφορά στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Stewart senior, παρά το γεγονός ότι όλον αυτό τον καιρό προωθούσε συστηματικά τη δουλειά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, απλά εξαφανίστηκε!

Σοφή κίνηση αν κρίνουμε από την επιμονή των δημοσιογράφων, γιατί μπορεί να δηλώνει ότι «δεν είναι δικό της θέμα» αλλά δυστυχώς την ησυχία της δεν μπορεί να την βρει! Αυτά τραβάνε οι γονείς διασήμων και δη... άτακτων!

Διαβάστε επίσης:

Pattinson-Stewart: Η τελευταία τους συνέντευξη πριν το σκάνδαλο

Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;

H Kristen Stewart εξηγεί στον Robert Pattinson γιατί τον απάτησε