Victoria Beckham: Πρόβα υπό το άγρυπνο βλέμμα του David

Γωγώ Φούντα
Victoria Beckham: Πρόβα υπό το άγρυπνο βλέμμα του David

H τελική πρόβα του διάσημου συγκροτήματος πριν την αποψινή εμφάνιση

Την τελική του πρόβα έκανε το διάσημο girl group Spice Girls το οποίο μετά από πολλά χρόνια, επανενώθηκε για μία και μόνο εμφάνιση στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Εκεί, εκτός από τα μέλη φυσικά του συγκροτήματος, βρέθηκε και ο David Beckham ο οποίος αγκαλιά με την ενός έτους Harper παρακολουθούσε προσεκτικά τη σύζυγο Victoria και την επιστροφή της στη σκηνή έπειτα από απουσία χρόνων.

Μάλιστα η Vic η οποία δεν αποχωρίστηκε ούτε στην πρόβα τις ψηλοτάκουνες γόβες της, δε σταμάτησε να κρατά από το χέρι ένα νεαρό και αρκετά σέξι χορευτή, ο οποίος την βοηθούσε ώστε να μην... πέσει! Σύμφωνα λοιπόν με φήμες ο David φαίνεται πως θορυβήθηκε με την επαφή της συζύγου του με τον νεαρό, ωστόσο στη συνέχεια όλα ξεκαθάρισαν καθώς μάλλον αυτή που θα έπρεπε να ανησυχεί, στην προκειμένη είναι η Victoria!

H posh λοιπόν, ντυμένη στο αγαπημένο της χρώμα, το μαύρο, ολοκλήρωσε την πρόβα της, αλώβητη καθώς κατάφερε όχι μόνο να ισορροπήσει αλλά και να χορέψει πάνω στα υπερβολικά ψηλά της τακούνια.

Εν αναμονή λοιπόν της αποψινής εμφάνισης των «πικάντικων κοριτσιών». Ελπίζουμε μόνο να μην επιλέξουν να φορέσουν κάτι από τα... παλιά!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη ξέχασε να αφήσει φιλοδώρημα σε εστιατόριο;

Τι θα φορούν οι Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ποιος διάσημος καλλιτέχνης "θα μπει" στο δωμάτιο της Harper Beckham;