Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux

Της έκανε πρόταση γάμου στα γενέθλιά του και πήρε το καλύτερο δώρο.

Τι κι αν όλος ο κόσμος περίμενε πως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα πετάγαμε ρύζι στους Brangelina; Το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο δεν παντρεύτηκε, όπως ήθελαν οι φήμες, μέσα στο διήμερο, αλλά ήρθε ένα άλλο να τους κλέψει τη δόξα, και μάλιστα όχι όποιο κι όποιο.

Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν την Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του Theroux. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του 41χρονου ηθοποιού στο People, λέγοντας «Ο Justin Theroux είχε τα καλύτερα γενέθλια αυτή την Παρασκευή, καθώς πήρε ένα υπέροχο δώρο όταν η κοπέλα του, Jennifer Aniston, δέχτηκε την πρόταση γάμου του».

Μετά από το δράμα που πέρασε με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, όταν την άφησε για την Angelina Jolie, τις εφήμερες σχέσεις με διάσημους συμπρωταγωνιστές της, μοντέλα και τραγουδιστές αμφιλεγόμενης ηθικής (βλ. John Mayer) και μια μακρά περίοδο όπου όλοι την έβλεπαν ως «την καημενούλα τη Jennifer», σε σχέση πάντα με την προσωπική της ζωή, μπορούμε πλέον να πούμε πως ήρθε, επιτέλους, η ώρα της Aniston να πάρει το αίμα της πίσω.

Οι πηγές μάλιστα, λένε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Theroux έκανε πρόταση γάμου στην Aniston, καθώς η πρώτη είχε γίνει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στο Παρίσι και τη Ρώμη -την οποίο και η 43χρονη ηθοποιός απέρριψε. Απ᾽ ότι φαίνεται, όμως, αυτή τη φορά το timing ήταν σωστό. Με το καλό τα παιδιά και εμείς εδώ θα είμαστε να καλύπτουμε τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... Justin

Jennifer Aniston: Έχρισε κύριο της περιουσίας της τον Justin!

Jennifer Aniston: Δείτε την προσωρινή "ερωτική φωλιά" που μοιράζεται με τον Justin Theroux