Πού βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου το Σ/Κ που μας πέρασε;

Γωγώ Φούντα
Πού βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου το Σ/Κ που μας πέρασε;

Οι καλοκαιρινές μπόρες δεν εμπόδισαν την ελληνική showbiz να απολαύσει τις διακοπές της...

Mπορεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι, αλλά αυτό δεν πτόησε κανέναν και ιδίως τους εγχώριους stars οι οποίοι επισκέφθηκαν παραλίες και νησιά, με την Ρόδο να έχει την τιμητική της! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Στην όμορφη Νάξο βρέθηκε το αγαπημένο συγκρότημα ONIRAMA για μία και μόνο εμφάνιση και όπως γίνεται συνήθως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφήνοντας ενθουσιασμένο το πλήθος κόσμου που έδωσε το παρόν για να τους απολαύσει.

Μία υπέροχη παράσταση, τις Όρνιθες του Αριστοφάνη, παρακολούθησε το θεατρόφιλο κοινό στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με πρωταγωνιστές τους υπέροχους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Εκεί βρέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης, η Βίκυ Βολιώτη και ο Τόνυ Δημητρίου με τη σύζυγό του. Μετά το τέλος της παράστασης, όλοι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Και μπορεί η Μύκονος να αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό της showbiz, αλλά φέτος απέκτησε έναν άξιο ανταγωνιστή και αναφερόμαστε φυσικά στο πανέμορφο νησί της Ρόδου. Εκεί λοιπόν τσακώσαμε τη Δέσποινα Βανδή να βολτάρει κρατώντας από το χέρι τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, ενώ μαζί της ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραιανό Δέλλα αλλά και ο Χάρης Σιανίδης, του οποίου η αδυναμία προς τα τέκνα Νικολαίδη ήταν φανερή. Εκεί βρέθηκε και η Νικολέττα Καρρά με το σύντροφό της Γιώργο Πιττατζή όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δε θα μπορούσε φυσικά το νησί των ιπποτών να μην επισκεφτεί και ο αγαπημένος Νίνο μιας και είναι ο τόπος καταγωγής του ενώ φορτωμένη με βαλίτσες είδαμε και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο αεροδρόμιο του νησιού κατά την άφιξή της.

Στο αεροδρόμιο, όχι της Ρόδου αλλά στο Ελ. Βενιζέλος βρέθηκε η Άννα Βίσση, ντυμένη casual και με άγνωστο προορισμό. Η ελληνίδα star ήταν άνετη και χαλαρή ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και το φακό...

Αναμένουμε το επόμενο καλοκαιρινό Σ/Κ και ευχόμαστε να είναι τουλάχιστον πιο ηλιόλουστο...

Διαβάστε επίσης:

Ο Σάκης Ρουβάς (και οι άλλοι) στην Μύκονο

Αυτοί είναι οι Έλληνες θεοί του φετινού καλοκαιριού

Εριέττα Κούρκουλου-Κώστας Μαρτάκης-Πάρης Κασιδόκωστας: Τριήμερο στην Πάρο