Kim Kardashian: Στο πλευρό του Kanye μέχρι τα βαθιά γεράματα

Γωγώ Φούντα
Kim Kardashian: Στο πλευρό του Kanye μέχρι τα βαθιά γεράματα

Η τηλεπερσόνα βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του διάσημου ράπερ...

γεράσει στο πλευρό του Kanye West θέλει η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο New Yorke magazine, η οποία συνοδεύτηκε και από μία σέξι φωτογράφιση, η ζουμερή Kim μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως για τον έρωτα της ζωής της Kanye.

« Όταν τα φώτα σβήσουν και οι ρυθμοί της ζωής μοιραία πέσουν, μας φαντάζομαι στα 80 μας μόνο οι δυο μας, ερωτευμένους και έχοντας πολλά ακόμα να πούμε και να συζητήσουμε. Όταν αγαπάς κάποιον τόσο πολύ και μόνο να είσαι δίπλα του, είναι ανεκτίμητο».

Και η αλήθεια είναι, ότι το διάσημο ζεύγος έχει αρκετά κοινά με ένα από αυτά να είναι η ενασχόλησή του με την μόδα! «Όταν έχουμε meeting στο τέλος της ημέρας χαλαρώνουμε στο σπίτι και συζητάμε σχετικά με αυτά. Οπότε ναι, η μόδα είναι ένα από τα πολλά κοινά στοιχεία που έχουμε» παραδέχεται ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ, κάτι που ευτυχώς πλέον έχει ξεπεράσει.

Όσον αφορά στις φιλοδοξίες και τους στόχους της, παρά το γεγονός ότι είναι από τα διασημότερα πρόσωπα παγκοσμίως, την ίδια δεν την ενδιαφέρει η φήμη αλλά μόνο οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες και η επέκταση της αυτοκρατορίας της.

« Στόχος μου δεν είναι να βρίσκομαι στα εξώφυλλα των περιοδικών. Σαν διαδικασία μου αρέσει να φωτογραφίζομαι και να μεταμορφώνομαι σε πολλά διαφορετικά πρόσωπα, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για μένα έχουν οι επιχειρήσεις μου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα το κινητό της Kim χτύπησε με τον Kanye στην άλλη γραμμή να την ρωτάει που βρίσκεται και τι θα κάνει. Αφού μίλησαν για λίγα λεπτά, η Kim το έκλεισε λέγοντάς του ένα τρυφερό «Κι εγώ σ' αγαπώ, φιλιά».

Το ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει να αρραβωνιαστεί σύντομα, αφού φυσικά προηγουμένως διευθετηθεί το θέμα του διαζυγίου της Kim από τον Κris Humphries από το γάμο τους που διήρκησε μόλις 72 μέρες. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, παρά το γεγονός ότι ο Humphries σκοπεύει να τραβήξει το ζήτημα στα άκρα για να κερδίσει όση περισσότερη δημοσιότητα και χρήματα μπορεί, η Kim ζήτησε από τους δικηγόρους της να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποκτήσει το συντομότερο την ελευθερία της.

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί

Βγήκαν οι Kardashian παγανιά