Kristen Stewart: Από συνεσταλμένο κορίτσι, αντροχωρίστρα

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Από συνεσταλμένο κορίτσι, αντροχωρίστρα

Ποιος θα πίστευε ότι αυτή η πιτσιρίκα θα έκλεινε σπίτια;

Πολύ πριν γίνει η πέτρα του μεγαλύτερου ίσως και πιο... juicy σκανδάλου του Hollywood τα τελευταία χρόνια, η Kristen Stewart ήταν ένα γλυκό και συνεσταλμένο κορίτσι το οποίο ήξερε από πιτσιρίκι με τι ήθελε να ασχοληθεί και είχε αφοσιωθεί σε αυτό.

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, απεικονίζει τη διάσημη ηθοποιό στα 13 της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Speak. Μάλιστα, μία από τις συμπρωταγωνίστριές της, και φίλη της μέχρι σήμερα, Hallee Hirsh μίλησε για τη superstar πλέον Kristen, σε μια προσπάθειά της να αποδείξει ότι η καλή της φίλη δεν είναι η «άκαρδη γυναίκα» που παρουσιάζουν τα μέσα.

« Είναι δυναμική, πανέξυπνη και θεωρώ τον τρόπο που διαχειρίζεται τη διασημότητα πολύ σωστό. Όταν δουλεύαμε μαζί στην ταινία Speak, ήταν πάντα οργανωμένη και δεν ήθελε να αφήνει τίποτα στην τύχη του. Παρά το γεγονός ότι υποδυόταν ένα θύμα βιασμού, όχι μόνο αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του ρόλου αλλά έγινε ένα με αυτόν. Ήθελε να πει την ιστορία του χαρακτήρα και όχι απλά να υποδυθεί ακόμα ένα πρόσωπο».

Και συνεχίζει: « Αν και ήταν μόλις 12 φερόταν πάντα σαν 35χρονη. Η διασημότητα δεν την απασχόλησε ποτέ ιδιαίτερα. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η υποκριτική».

Εκτός φυσικά από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της Kristen η Hallee αναφέρθηκε και στα προσωπικά της φίλης της, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η Κristen είχε μία τάση από παλιά να ερωτεύεται τους συνεργάτες της (έτσι εξηγούνται όλα). Το πρώτο της αγόρι ήταν ο Michael Angarano τον οποίο και γνώρισε στα γυρίσματα του Speak. Δεν θεωρώ παράλογο να ερωτευτείς κάποιον με τον οποίο δουλεύεις μαζί. Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι τόσο ηλεκτρισμένη που τα συναισθήματα γιγαντώνονται. Άλλωστε, για την Kristen οι συνεργάτες της αποτελούσαν πάντα την οικογένειά της αλλά και τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή της».

Όσον αφορά στην υπόθεση απιστίας της φίλης της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders, η Hallee έσπευσε να την υποστηρίξει δηλώνοντας: « Όλοι μας κάνουμε λάθη γιατί πολύ απλά είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη. Ειδικά όταν είσαι διάσημος και τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατήσεις μία σχέση».

Και τελειώνει, πλέκοντας το εγκώμιο της φίλης της για ακόμη μία φορά: « Θεωρώ ότι η Kristen μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και έμπνευση για κάθε νέα ηθοποιό. Είναι ταλαντούχα και πολύ χαμηλών τόνων. Είναι πραγματική καλλιτέχνις».

Διαβάστε επίσης:

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)

Kristen Stewart: με ποια διάσημη ηθοποιό εθεάθη να παρτάρει η πέτρα του σκανδάλου;

Kristen Stewart: Γιατί ακύρωσε μια ταινία και μια δημόσια εμφάνισή;