Από το South Park σε μιούζικαλ για Μορμόνους

Από το South Park σε μιούζικαλ για Μορμόνους

Το δημιουργικό δίδυμο των Trey Parker και Matt Stone ετοιμάζει μια μουσική παράσταση για τη Βίβλο των Μορμόνων που θα ανέβει στο Broadway.

Για τους λάτρεις της σειράς κινουμένων σχεδιών για ενήλικες South Park τα ονόματα Trey Parker και Matt Stone σημαίνουν πολλά καθώς αποτελούν το δημιουργικό μυαλό που κρύβεται πίσω από την αγαπημένη σειρά animation του Comedy Central. Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου του South Park και ήρωες της σειράς δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο εδώ και αρκετά χρόνια σατιρίζοντας την πολιτική επικαιρότητα αλλά και τους celebrities με τακτικά θύματα τους Barbra Streisand, Mel Gibson, Tom Cruise αλλά και το Μωάμεθ.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως το χαρισματικό δίδυμο θα κάνει μια στροφή στην ποιότητα και ετοιμάζει ένα μιούζικαλ για το Broadway. Οι Trey και Matt δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος και μάλιστα η ταινία τους κινουμένων σχεδιών «South Park: Bigger, Longer & Uncut» είχε τη δομή μιούζικαλ.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το συνθέτη Robert Lopez θα ανεβάσουν μια παράσταση για δύο ιεραπόστολους από τη Utah που θέλουν να μεταδώσουν το λόγο της Βίβλου των Μορμόνων στην Ουγκάντα! Το μιούζικαλ «The Book of Mormon» θα ανέβει στο θέατρο Eugene O'Neill στις 24 Μαρτίου.