Που είναι η Kristen, οέο; Στη διαφήμιση για τη Balenciaga πάντως, όχι! (video)

Που είναι η Kristen, οέο; Στη διαφήμιση για τη Balenciaga πάντως, όχι! (video)

Τι συνέβη με την καμπάνια του Florabotanica;

Η είδηση εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, πήραμε μια πρώτη ματιά της διαφημιστικής καμπάνιας πρόσφατα και σήμερα που είδαμε το βίντεο της εκστρατείας για το νέο άρωμα του οίκου Balenciaga, Florabotanica, κάθε άλλο παρά απολαύσαμε την Kristen Stewart ως κεντρικό πρόσωπο.

Το βίντεο της καμπάνιας για το διαφημιστικό βγήκε και εκεί που όλοι περίμεναν να δουν την Kristen να πρωταγωνιστεί, το μπουκάλι έμεινε μπουκάλα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το βίντεο για το πολυαναμενόμενο Florabotanica, και είναι ξεκάθαρα Kristen Stewart-less. Αν σκεφτεί κανείς πόσο πληρώθηκε η ηθοποιός για την καμπάνια προκειμένου να γίνει το κεντρικό πρόσωπό της- το να αποφασίσει ο οίκος να την αφήσει εκτός μάλλον έχει πολλά να μας πει.

Δεν έχει βγει ακόμη κάποιος από τη Balenciaga να εξηγήσει αν η αιτία που κόπηκε το υλικό με την Kristen ήταν το σκάνδαλο ή αν αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος στο άρωμα και μόνο, όμως κάτι μας σπρώχνει προς το πρώτο... Το μόνο που λαμβάνουμε σαν ξεκάθαρη δήλωση από τη Balenciaga είναι ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από το σκάνδαλο.

Διαβάστε ακόμη:

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)

Kristen Stewart: με ποια διάσημη ηθοποιό εθεάθη να παρτάρει η πέτρα του σκανδάλου;

Pattinson-Stewart: Η τελευταία τους συνέντευξη πριν το σκάνδαλο