O Matt Damon, τα western και η Bieber-mania

O Matt Damon, τα western και η Bieber-mania

O Matt Damon μιλά για τη νέα του ταινία, τις γυναίκες της ζωής του και τη νέα κοριτσίστική μανία που ακούει στο όνομα Justin Bieber.

Ο Matt Damon λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας του ταινίας «True Grit» μίλησε στο Αμερικανικό MTV για τους λόγους που τον οδήγησαν να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Western ταινία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και ηθοποιός συγκεκριμένα δήλωσε πως από καιρό ήθελε να συνεργαστεί με τους αδερφούς Joel και Ethan Cohen. Για τη συνεργασία του και τις επίμαχες σκηνές του με την 14χρονή Hailee Steinfeld, την οποία ο αμερικανός ηθοποιός χτυπά σε μια χαρακτηριστική σεκάνς της ταινίας, αναφέρει πως στην οικογένειά του συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δυσκολεύεται, όπως δήλωσει αστειευόμενος, να ελέγξει τις πέντε γυναίκες που έχει σπίτι του μιλώντας για τη σύζυγο του Luciana και τις τέσσερις κόρες τους.

Όσο για την Bieber-mania που μοιάζει να έχει καταβάλει κάθε κορίτσι του πλανήτη ο Matt δηλώνει πως ευτυχώς δεν έχει «χτυπήσει» τα μέλη της οικογένειάς του ακόμη.