Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Μπορεί να είναι πια μητέρα και να πλησιάζει τα 50, όμως η...τέχνη του top model δεν ξεχνιέται

Υπήρξε μια από την "ομάδα" των top models οι οποίες απογείωσαν το επάγγελμα, πασπαλίζοντάς το με αστερόσκονη και γκλίτερ, βάζοντας τους εαυτούς τους στο star system της show biz. Τεράστιες αμοιβές, ζωή μέσα στην πολυτέλεια, συνεχή ταξίδια, διάσημοι (και πλούσιοι) σύντροφοι και σύζυγοι, κουτσομπολιά - όλα τα στοιχείά εκείνα δηλαδή που χαρακτήριζαν (καλώς ή κακώς) τους αστέρες του κινηματογράφου και του τραγουδιού - έγιναν κομμάτι της ζωής, οι ζωές οι ίδιες μιας ντουζίνας κοριτσιών.

Μια από τις διασημότερες, και πιο ιδιαίτερες, όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε προσωπική ζωή και χαρακτήρα (ήταν αυτή που είχε δηλώσει, για να το διαψεύσει αργότερα, πως δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 δολλάρια) ήταν η Linda Enangelista.
Από τα τέλη των '80s - '90s έχουν περάσει αρκετά χρόνια, η 47χρονη, μητέρα πια, όμως δείχνει να μην έχει χάσει την αύρα των καλών χρόνων που περπατούσε αυθάδικα στις πασαρέλες.

Σε μια τολμηρή, όσο και εντυπωσιακή, φωτογράφηση με τον φωτογράφο Steven Klein, και με τη στυλιστική επιμέλεια του Edward Enninful, για το περιοδικό W, υποδύθηκε μια νοικοκυρά που ζει την φαντασίωσή της: να μεταμορφώνεται σε Super hero με λάτεξ στολές.

Πιστεύουμε πως οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για το τελικό αποτέλεσμα.
Viva Linda!

Διαβάστε επίσης: Bar Refaeli: τα μυστικά της ομορφιάς της


Kate, Lara, Daria: τρία top models για τη γαλλική Vogue