Και οι σταρ του Hollywood παίρνουν το μετρό!(φωτό)

Και οι σταρ του Hollywood παίρνουν το μετρό!(φωτό)

Σαν κοινοί θνητοί...

Φαίνεται πως μόνο εδώ στην Ελλάδα θεωρείται σπάνιο φαινόμενο να δεις διασημότητα στο λεωφορείο, πόσο μάλλον στο μετρό- και είναι! Στο εξωτερικό όμως και δη στο Hollywood, οι περισσότεροι celebrities κάθε άλλο παρα αγοραφοβικοί είναι.

Ενώ μπορεί να διαθέτουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς τους που εμείς ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε, δεν παύουν να κυκλοφορούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς- εκδηλώνοντας ιδιαίτερη αγάπη στο γρήγορο μετρό- τον γνωστό 'υπόγειο'. Όταν λοιπόν, δεν βρίσκονται στις επάυλεις τους αλλά εργάζονται ή επισκέπτονται τις πολυσύχναστες αμερικανικές πολιτείες προτιμούν να ντύνονται απλά, και να απολαμβάνουν τη ζωή ενός κοινού θνητού χωρίς ύφος δεκάδων καρδιναλίων και χωρίς να ανησυχούν καν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο φακός βέβαια- όχι των παπαράτσι αλλά των συνεπιβαινόντων, συνέλαβε μερικούς από αυτούς όπως οι Anne Hathaway, Jake Gullenhaal, Maggie Gyllenhaal, Brooke Shields, Christina Ricci, Lindsay Lohan, Tyra Banks και άλλους με εξαίρεση την Kim Kardashian που tweet-αρε τον εαυτό της στην νέα της περιπέτεια τύπου: Παίρνω το μετρό! καθώς και την Taylot Swift η οποία έδωσε ένα show έκπληξη στους επιβαίνοντες!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Ποιος Έλληνας star έβαψε τα νύχια του πράσινο φωσφοριζέ;

Μικρή θαλασσινή ιστορία με την Τάμτα...

DPG Network