Hot Man Alert: o Tim Tebow καίει καρδιές

Hot Man Alert: o Tim Tebow καίει καρδιές

Ποιος είναι ο άνδρας που ακούει στο όνομα Tim Tim Tebow και καίει καρδιές στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού;

Μια νέα «μανία-αίρεση» έχει καταλάβει την νέα Υόρκη και έχει το όνομα «Tebowmania». Οι ακόλουθοι της αμέτρητοι άνδρες και γυναίκες, που βλέπουν μανιωδώς αμερικανικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα παρακολουθούν κάθε κίνηση του νέου παίκτη της ομάδας «New York Jets» Tim Tebow.

O εικοσιπεντάχρονος Tim Tebow μετεγράφηκε στους «New York Jets» την προηγούμενη άνοιξη και από τότε οι ήδη αμέτρητοι φανατικοί θαυμαστές του όλο και αυξάνονται. Για αυτό είναι και στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Σεπτεμβρίου του αμερικανικού περιοδικού GQ.

Δεν ξέρουμε αν είναι καλός παίκτης, καθώς να σας πούμε την αλήθεια δεν σκαμπάζουμε τίποτε από αμερικάνικο ποδόσφαιρο, όμως ξέρουμε πως δεν γίνεται άδικα ντόρος γύρω από το όνομά του. Αν και για τα ελληνικά δεδομένα ο Tim παραείναι beefy ως σιλουέτα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού, μοσχαναθρεμμένου, σέξι Αμερικανού.

Ανοιχτά μάτια και μαλλιά, μάγουλα για ζούληγμα και έντονη μύτη. Αν σε αυτά προσθέσετε το ογκώδες σώμα, τα μεγάλα χέρια και τη στολή της αμερικανικής ομάδας, τότε ναι σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ένας άκρως σέξι αθλητής που κάθε γυναίκα φαντασιώνεται. Ή, τελικά, όχι; Περνά η μπογιά του στις Ευρωπαίες, ή προτιμούν πιο αδύνατες φιγούρες σε στυλ David Beckham;

Διαβάστε επίσης:

Adam Senn: το it-boy της μόδας που καίει καρδιές

Chris Evans: εκτός από κοιλιακούς ο Captain America έχει και ευαίσθητη πλευρά

Alessandro Del Piero: Ο άντρας που έφερε τις γυναίκες στα γήπεδα κρέμασε τα παπούτσια του