Απίστευτο: Ποια σημερινή ιέρεια της μόδας είναι αυτή η πιτσιρίκα;

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Ποια σημερινή ιέρεια της μόδας είναι αυτή η πιτσιρίκα;

Όταν η διάσημη ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με ένα σκύλο!

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ το αγαπημένο style icon Sarah Jessica Parker πιτσιρίκα, να πρωταγωνιστεί στη σκηνή του Broadway;

Κι όμως, ανέκδοτο υλικό το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του Bill Berloni, εκπαιδευτή σκύλων-ηθοποιών, και το οποίο πρόκειται πολύ σύντομα να δημοσιευτεί μεταξύ άλλων στο επερχόμενο βιβλίο του, απεικονίζει τη διάσημη ηθοποιό πολύ πριν κάνει προέκταση του ποδιού της τις ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες, να πρωταγωνιστεί στο διάσημο μιούζικαλ Annie, υποδυόμενη τον ομώνυμο ρόλο.

Συγκεκριμένα ο Berloni, ήταν ο άνθρωπος που εκπαίδευσε τον αξιαγάπητο σκύλο που συμπρωταγωνιστούσε με την μικρούλα Sarah, την Sandy. Mάλιστα θυμάται ότι η Parker δεν ήταν εξοικειωμένη με τα σκυλιά και στην αρχή φοβόταν, ενώ περιγράφει και ένα αστείο περιστατικό μεταξύ των δύο... πρωταγωνιστριών!

Μία μέρα λοιπόν, το πρωταγωνιστικό δίδυμο ήταν καλεσμένο σε μία πετυχημένη βραδινή εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της παράστασης που έδωσαν μπροστά σε περίπου 20.000 τηλεθεατές, η Sarah έσκυψε στο αυτί του εκπαιδευτή και είπε με απέχθεια: « Αηδία, με έγλειψε»! Δυστυχώς εκτός από τον εκπαιδευτή το παράπονο της star άκουσε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ο οποίος ξέσπασε σε δυνατά γέλια! Από τότε η Sarah, έπαψε να φοβάται τα σκυλιά και μάλιστα έφτασε να τα λατρεύει!

Εσείς θα αναγνωρίζατε τη διάσημη ηθοποιό;

Διαβάστε επίσης:

Ποια star του Hollywood ξέχασε να βάλει... σουτιέν;

Με ποια διάσημη κυρία γευμάτισε η Sarah Jessica Parker;

Ποιο διάσημο όνομα της Vogue θα ντύνει την Sarah Jessica Parker;