Tα δίδυμα της JLo πρωταγωνιστές στο show της

Tα δίδυμα της JLo πρωταγωνιστές στο show της

Η Λατίνα σταρ μπορεί να τρέχει από συναυλία σε συναυλία, έχει όμως πάντα μαζί τα παιδιά της -ακόμα και πάνω στη σκηνή.

Μπορεί η Jennifer Lopez να μην έχει και την καλύτερη τύχη με τους άντρες, κάτι που οφείλεται κατά ένα τεράστιο ποσοστό στο κακό γούστο που έχει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορείς όμως να μην την παραδεχτείς για κάτι: είναι μία από τις πιο αφοσιωμένες μαμάδες του Hollywood.

Από τις 22 Φεβρουαρίου του 2008, όταν και έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της με τον, τότε, άντρα της Marc Anthony, η JLo δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Emme και τον Max και δεν σταματά να μιλά για τα παιδιά της σε όλες τις συνεντεύξεις της. Ακόμα και στις περιοδείες που κάνει κατά καιρούς ανά τον κόσμο, η Lopez παίρνει σχεδόν πάντα μαζί της τα αξιολάτρευτα δίδυμα και φροντίζει να βρίσκει χρόνο μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμά της για να ασχολείται μαζί τους και να τα μεγαλώνει σαν παραδοσιακή μαμά.

Όσο όμως κι αν είναι γνωστή η λατρεία της για τα παιδιά της, κανείς από τους χιλιάδες θαυμαστές της δεν περίμενε χτες το βράδυ να δει τα δίδυμα πάνω στη σκηνή μαζί με τη μαμά τους. Στο περίπου, τέλος πάντων.

Η JLo έδωσε χτες μια μεγάλη συναυλία στο Staples Center του Los Angeles, στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει αυτόν τον καιρό μαζί με τον Enrique Iglesias, όταν σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του show της, το τεράστιο video wall από πίσω της άρχισε να προβάλει τρυφερές φωτογραφίες των παιδιών της. Στις περισσότερες μάλιστα βρισκόταν και η ίδια η Lopez, σε προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, χαλαρή και ανέμελη εν μέσω παιχνιδιών και αγκαλιών.

Εκτός από τον παράγοντα "awwwww!" που επηρέασε όλο το στάδιο, αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν ήταν η απίστευτη ομοιότητα της 4χρονης Emme με την μαμά της, και, αντίστοιχα, του μικρού Maximilian με τον μπαμπά του. Αυτό το κομμάτι του show μάλιστα φαίνεται πως θα καθιερωθεί στο πρόγραμμα, καθώς η 43χρονη σταρ το είχε επαναλάβει πριν λίγο καιρό σε μια άλλη συναυλία της και σίγουρα θα το κάνει και σε επόμενες.

Διαβάστε επίσης:

Casper Smart: καλοπιάνοντας τη Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Θα παρατήσει τον Casper Smart;

Ποιας διάσημης star τα παιδιά είναι χούλιγκανς;