Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η Δέσποινα Βανδή, με τους κολλητούς της, στη Θεσσαλονίκη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η Δέσποινα Βανδή, με τους κολλητούς της, στη Θεσσαλονίκη!

Η διάσημη τραγουδίστρια σε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή για τον γάμο της καλής της φίλης, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με τον Νάσο Γαλακτερό. Τις Δέσποινα και Νάνσυ συνδέει μακρόχρονη φιλία και, όπως είναι φυσικό, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείψει από την σημαντική αυτή στιγμή στην ζωή της φίλης της.

despoina2_copy



Στον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του κολλεγίου Ανατόλια της συμπρωτεύουσας, παραβρέθηκαν και οι δύο στενότεροι συνεργάτες της star: ο αγαπημένος make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος, αλλά και η Μαίρη Γεωργού που είναι, εδώ και χρόνια, εκτός από πολύ καλή φίλη, και το «δεξί χέρι» της Δέσποινας.

Η τραγουδίστρια, αυτές τις ημέρες, κάνει εντατικές προετοιμασίες για την πρεμιέρα της, που θα γίνει στις 30 του μήνα στο Posidonio, όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα. Η Δέσποινα έχει ήδη ξεκινήσει διατροφή, αφού, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος «επέτρεψε» στον εαυτό της να βάλει δύο κιλά. Και ενώ όλοι την συμβουλεύουν να μην τα χάσει, γιατί της πάνε πολυ, η ίδια, πιστή στις συνήθειές της, ήδη έχει μπει σε πρόγραμμα, αφού αναμένεται, όπως συμβαίνει πάντα, στην πρεμιέρα της να την δούμε πανέμορφη και ανανεωμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την Δέσποινα Βανδή με αρετουσάριστο θεϊκό κορμί!
Πού βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου το Σ/Κ που μας πέρασε;
10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Δέσποινα Βανδή