Πού βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε;

Γωγώ Φούντα
Πού βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε;

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει, αλλά τα νυχτοπερπατήματα των star ποτέ!

Mπορεί το καλοκαίρι να φτάνει προς το τέλος του, αλλά αυτό δεν πτοεί σε καμία περίπτωση την ελληνική showbiz, η οποία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο του έδωσε και κατάλαβε! Την τιμητική της είχε η Θεσσαλονίκη και φυσικά τα νησιά.

Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης λοιπόν χτυπάει πια στη συμπρωτεύουσα, καθώς το διήμερο που μας πέρασε τόσο το Όραμα με το Νίκο Βέρτη όσο και το Politia με τον Αντώνη Ρέμο και την Αγγελική Ηλιάδη, έκαναν έναρξη συγκεντρώνοντας φυσικά τις προτιμήσεις του κοινού. Το παρόν έδωσαν, και στα δύο μαγαζιά ο Βασίλης Καρράς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ στο Politia βρέθηκαν επίσης οι Υβόννη Μπόσνιακ με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Γεωργία Πασχαλίδου, ο Κώστας Πηλαδάκης, η Τάμτα, και ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύντροφό του Ελένη Γκόφα.

Στην Ρόδο συνεχίζει τις διακοπές της η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο. Ο φακός τους συνέλαβε να κάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου τους με την Ελληνίδα star να δείχνει πιο fit και εντυπωσιακή από ποτέ.

Εκτός φυσικά από πρεμιέρες και νησιά είχαμε και γάμο, καθώς ο σέξι ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης παντρεύτηκε την εντυπωσιακή σύντροφό του Βασιλική Παπαδοπούλου στο Κολωνάκι. Εκεί βρέθηκαν πολλοί φίλοι για να ευχηθούν στους νεόνυμφους ανάμεσα στους οποίους ο συμπρωταγωνιστής του Νίκου στο σήριαλ «Βασιλιάδες», Τόμας Πρωτόπαπας με τη σύντροφό του αλλά και ο Κώστας Γκρέκας, επίσης με τη σύντροφό του.

Ραντεβού το επόμενο Σ/Κ για να κηρυχτεί πανηγυρικά το τέλος του καλοκαιριού...

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Πώς διατηρεί αυτό το σώμα;

Η ρώσικη συνταγή της Tamta

Εριέττα Κούρκουλου-Κώστας Μαρτάκης-Πάρης Κασιδόκωστας: Τριήμερο στην Πάρο