Ricky Martin-Orlando Bloom: Δύο σέξι μπαμπάδες βόλτα με τους γιους τους

Γωγώ Φούντα
Ricky Martin-Orlando Bloom: Δύο σέξι μπαμπάδες βόλτα με τους γιους τους

Όταν οι stars ασκούν τα πατρικά τους καθήκοντα!

Eίναι διάσημοι, ταλαντούχοι και δύο από τους πιο σέξι μπαμπάδες του διεθνούς jet set. Ο λόγος για τον λατίνο superstar Ricky Martin και το διάσημο ηθοποιό Orlando Bloom, οι οποίοι έβγαλαν βόλτα τα βλαστάρια τους και όπως ήταν αναμενόμενο τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά!

Ο Ricky λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον πατέρα του Enrigue Martin και τους δίδυμους γιους του Matteo και Valentino, οι οποίοι συναγωνίζονται τον μπαμπά τους σε ομορφιά και γοητεία. Οι τρεις γενιές Martin, αφού έκαναν τη βόλτα τους στη συνέχεια πήγαν για το αγαπημένο γεύμα των τρίχρονων διδύμων που δεν είναι άλλο από την πίτσα.

Στο τέλος της ημέρας, ο σέξι Martin, του οποίου το κορμί κοσμούν αναρίθμητα πλέον tattoo, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σήμερα ήταν μία υπέροχη μέρα με τον πατέρα και τους γιους μου».

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του μέσω παρένθετης μητέρας ενώ τα μεγαλώνει από κοινού με το σύντροφό του Carlos González Abella. Σχετικά με τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για την κίνησή του να «προσλάβει» όπως είπαν μία μητέρα, ο Martin δήλωσε πρόσφατα: «Δεν δανείστηκα μία μήτρα, αυτή η έκφραση χρησιμοποιήθηκε από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Απλώς μου δάνεισαν μία... κοιλιά. Άλλωστε έχω πει ότι για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μου θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε να γίνω πατέρας και της χρωστάω πολλά».

Ο έτερος διάσημος και σέξι μπαμπάς Orlando Bloom, απαθανατίστηκε σε πάρκο του Σύδνεϋ να παίζει με τον 19 μηνών Flynn. Ο star του Hollywood έχει πάρει πολύ σοβαρά τα πατρικά του καθήκοντα καθώς περνάει πολλές ώρες με τον μικρό του γιο, όσο η μαμά και διάσημο supermodel Miranda Kerr λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πατέρας και γιος παρέδωσαν για ακόμη μία φορά μαθήματα στυλ καθώς ήταν ντυμένοι casual με φόρμες ενώ ο Orlando φορούσε στο κεφάλι του σκουφάκι με τον μικρούλη να φοράει μία χαριτωμένη γκρι τραγιάσκα.

Αφού έπαιξαν στο γρασίδι, ο νεαρός Bloom φαίνεται ότι εξαντλήθηκε κι έτσι οι δυο τους αποχώρησαν με τον μπαμπά Orlando να παίρνει στην αγκαλιά του τον μισοκοιμισμένο Flynn και να αποχωρούν για το σπίτι όπου εκεί συνάντησαν και τον πατέρα της Miranda.

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει ιδιαιτέρως τις διακοπές του στην Αυστραλία η οποία είναι και η γενέτειρα της Kerr, ενώ το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret δε δίστασε να δηλώσει: « Στο Σύδνεϋ μπορούμε να κάνουμε ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι. Αν για παράδειγμα ήμασταν σε ένα πάρκο στο Los Angeles, θα υπήρχαν παντού φωτογράφοι».

Διαβάστε επίσης:

Miranda Kerr-Orlando Bloom: Ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Μπείτε στο διαμέρισμα της Miranda Kerr και του Orlando Bloom!

Gay Pride 2012: Οι star που (άργησαν αλλά) βγήκαν από τη ντουλάπα