Michael Douglas-Matt Damon: Γίνονται ζευγάρι για την μεγάλη οθόνη

Γωγώ Φούντα
Michael Douglas-Matt Damon: Γίνονται ζευγάρι για την μεγάλη οθόνη

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στην μεταφορά της βιογραφίας του θρυλικού πιανίστα Liberace...

Δύο από τους μεγαλύτερους star του Hollywood, γυρίζουν πίσω το χρόνο, φορούν παντελόνια καμπάνα και γενικότερα ζουν σε ένα ρετρό σκηνικό των 70s. Ο λόγος για τον Michael Douglas και τον Matt Damon οι οποίο συμπρωταγωνιστούν σε ταινία με θέμα τη ζωή του θρυλικού πιανίστα Liberace.

Το φιλμ, που θα έχει τίτλο Behind the Candelabra έχει ως κεντρικό άξονα τη σχέση του Liberace, τον οποίο υποδύεται ο Douglas, με τον κατά πολύ νεότερο του Thorson, τον οποίο και ενσαρκώνει ο Matt Damon.

Ο Liberace, ο οποίος στα '70s υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος entertainer του κόσμου, είχε ερωτευτεί τόσο πολύ το νεαρό, ο οποίος ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν, που τον πήρε σπίτι του και μοιράστηκε μαζί του πολλά χρόνια από τη ζωή του.

Δυστυχώς βέβαια το ειδύλλιο μεταξύ των δύο ανδρών δεν είχε ευτυχή κατάληξη λόγω της σεξουαλικής ασυδοσίας του Liberace αλλά και της εξάρτησης από τα ναρκωτικά του Thorson, η οποία έγινε και η αιτία να νοσήσει από ηπατίτιδα C.

Παρά τις οικονομικές τους διαφορές, ο Thorson συμφιλιώθηκε με τον πρώην σύντροφό του λίγο πριν το θάνατό του και στη συνέχεια δημοσίευσε βιβλίο με τίτλο «My Life With Liberace» στο οποίο βασίζεται και η υπόθεση της ταινίας.

Διαβάστε επίσης:

Stars που παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο... sex!

Μichael Douglas που πας με τη ζαρτιέρα;

Η Meryl Streep με μουστάκι, ο Tom Hanks φονικό ρομπότ και ο Matt Damon ως ένα τσαμπί σταφύλια