Tom Ford: Gisele προετοιμάσου, γιατί δεν θα είσαι όμορφη για πάντα

Tom Ford: Gisele προετοιμάσου, γιατί δεν θα είσαι όμορφη για πάντα

Ο διάσημος σχεδιαστής αποφάσισε να συμβουλέψει το top model.

O Tom Ford πήρε συνέντευξη από τον Tom Brady, που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο σέξι, για το νέο τεύχος του περιοδικού «VMAN». Εκεί, λοιπόν, που οι δύο Tom τα έλεγαν ο διάσημος σχεδιαστής αποφάσισε να δώσει κάποιες συμβουλές στον επιτυχημένο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου για να τις μεταφέρει στη γυναίκα του καλλονή Gisele Bundchen.

O κύριος Ford ξεκίνησε λέγοντας πως το modeling είναι μια απαίσια δουλειά και πως ο ίδιος συμπονά τα μοντέλα που περνούν από τη διαδικασία της απόρριψης και πολλές φορές τους φέρονται σαν να μην είναι καν άνθρωποι.

Και συνέχισε αναφέροντας πως όσο και αν ακουστεί αρνητικό, είναι δύσκολο όταν θεωρείσαι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση όταν η ομορφιά αρχίσει να ξεφτίζει. Μάλιστα σημείωσε πως πολλές φίλες του εξίσου διάσημες το βίωσαν και είναι πραγματικά πολύ σκληρό, οπότε η Gisele πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά.

Βέβαια, πλέον που η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, δεν ξέρουμε αν η ομορφιά της Gisele θα ξεθωριάσει τόσο γρήγορα όσο ο κύριος Ford πιστεύει. Αφήστε που η Βραζιλιάνα καλλονή έχει προφανώς πολύ καλά γονίδια.

Διαβάστε επίσης:

Ο σέξι σύζυγος της Gisele