Όταν η μικρή Μαρία γνώρισε τη Lady Gaga

Όταν η μικρή Μαρία γνώρισε τη Lady Gaga

Η Gagalou τραγουδάει με δεκάχρονη θαυμάστριά της.

Όταν η δεκάχρονη Μαρία Άραγκον ανέβαζε στο youtube ένα βιντεάκι με τον εαυτό της να τραγουδά το ολοκαίνουριο τραγούδι «Born this way» της Lady Gaga, κανείς δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.
Το ερασιτεχνικό γύρισμα τράβηξε την προσοχή της εκκεντρικής τραγουδίστριας, η οποία έγραψε στο Twitter της πως όταν άκουσε τη μικρή έκλαψε από συγκίνηση.
Όμως η τεράστια έκπληξη ήρθε από αλλού. Η μικρή ταλαντούχα Μαρία ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή, όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο του σταθμού και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Lady Gaga αυτοπροσώπως.
«Γεια σου είμαι η Lady Gaga. Μαρία, γεια σου. Είχα μια άσχημη μέρα και όταν ο Πέρεζ μου έστειλε το βίντεο με εσένα να τραγουδάς το "Born This Way", χάρηκα τόσο πολύ, που άρχισα να κλαίω... ήμουν τόσο ευτυχισμένη! Σε ευχαριστώ που μου θύμισες γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό αυτό που κάνω. Μην εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρα σου Μαρία».
Με τους ακροατές να μη μπορούν να πιστέψουν τι συμβαίνει και τη δεκάχρονη να κλαίει από συγκίνηση, η εκπομπή πήρε τεράστιες διαστάσεις και αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Η λαίδη όχι μόνο δε σταμάτησε εκεί, αλλά υποσχέθηκε στη θαυμάστριά της πως θα την ανεβάσει στη σκηνή στη συναυλία της στο Τορόντο προκειμένου να τραγουδήσουν μαζί το «Born This Way», ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και α καπέλα συνοδεύοντας στα φωνητικά τη μικρή της fan.
Φαίνεται πως η pop star Gaga δεν έχει βαρεθεί ακόμα να μας εκπλήσσει και με αυτήν της την κίνηση κέρδισε πολλούς πόντους στη συμπάθεια του κόσμου απέναντι στο εκκεντρικό και πολλές φορές ακριβοθώρητο προφίλ της. Τελικά η lady θα μπορούσε να έχει γίνει διαφημίστρια αν δεν ήταν τραγουδίστρια καθώς μσχοπουλάει τον εαυτό της με το καλύτερο τρόπο. Δείτε το βίντεο!