Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!

Όταν έχεις μαμά την Angelina, γίνεσαι star από μωρό!

Και ενώ όλους μας απασχολεί το κρυφτούλι που παίζει το διάσημο ζεύγος Jolie-Pitt με τους δημοσιογράφους σχετικά με την ημερομηνία του γάμου τους, οι ίδιοι φαίνεται ότι έχουν άλλα, και ίσως πιο ενδιαφέροντα πράγματα στο μυαλό τους.

Η μαμά Angelina λοιπόν, αποδεικνύει περίτρανα πως δεν είναι η παραδοσιακή γυναίκα που ονειρεύεται γάμους και νυφικά, αλλά ότι πάνω απ' όλα είναι μάνα και τα έξι της παιδιά είναι πολύ πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο. Mάλιστα, εκτός από το να φροντίζει για τις καθημερινές τους ανάγκες φροντίζει και για την... καριέρα τους!

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός η οποία αυτή την περίοδο γυρίζει τη νέα της ταινία Maleficent γύρω από τον μύθο της Ωραίας Κοιμωμένης, πρότεινε για τον ρόλο της πριγκίπισσας Aurora σε μικρή ηλικία, την τετράχρονη κόρη της Vivienne Jolie-Pitt.

H ίδια υποδύεται την κακιά μάγισσα η οποία σκοτώνει την πριγκίπισσα ενώ η ταινία, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Αγγλία, αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά από αυτό φυσικά, σύσσωμα τα τέκνα Jolie-Pitt ζήτησαν από τους γονείς τους από ένα... ρολάκι σε κάποια Xολιγουντιανή παραγωγή. Κάτι μας λέει ότι η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα τα απογοητεύσουν...!

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική

Φωτογράφισε και εσύ την Angelina Jolie, μπορείς...