Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε με δαχτυλίδι 14 καρατίων

Γωγώ Φούντα
Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε με δαχτυλίδι 14 καρατίων

Η pop star κουβαλά μία περιουσία στο χέρι της!

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια Avril Lavigne, η οποία πάντα θα υπάρχει στο μυαλό μας ως η άτακτη έφηβη με τα κοντά παντελονάκια, φαίνεται ότι μεγάλωσε και μάλιστα αποφάσισε να παντρευτεί.

Ο τυχερός είναι ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Nickel Back, Chad Kroeger o οποίος είναι επίσης Καναδός. Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το Φεβρουάριο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για το νέο album της Avril, και ο έρωτας δεν άργησε να γεννηθεί. Φίλος της διάσημης τραγουδίστριας αποκαλύπτει: « Ανέπτυξαν μία πολύ ρομαντική σχέση καθώς περνούσαν πολλές ώρες μαζί γράφοντας τραγούδια. Στις 8 Αυγούστου μάλιστα της έκανε και πρόταση γάμου την οποία η Avril αμέσως δέχτηκε».

Καλά ως εδώ... Το παράδοξο της υπόθεσης είναι το μονόπετρο που της χάρισε ο μέλλων σύζυγός της, και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 14 καρατίων, δηλαδή πάνω κάτω στοίχισε περίπου 1.2 εκατομμύρια δολάρια!

Μυστήριο παραμένει το που βρήκε τόσα χρήματα, γιατί στο κάτω κάτω δεν είναι και η Madonna, αλλά εφόσον τα βρήκε, δεν τα κρατούσε για να αγοράσει κάτι πιο χρήσιμο; Πάντως αν ο Kroeger ξοδεύει τόσα για ένα δαχτυλίδι της αγαπημένης του, φανταστείτε τι θα ξοδεύει για άλλα πράγματα. Τυχερό κορίτσι η Avril...

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!

Γιατί δεν είναι φρέσκος ο αστακός, Γιώργο Λιάγκα; Ε;

Ποια διάσημη τραγουδίστρια προέβη σε... αποκαλύψεις;