Τι λέει η Lindsay Lohan για τις νέες κατηγορίες περί κλοπής; AΘώα ή ένοχη;

Τι λέει η Lindsay Lohan για τις νέες κατηγορίες περί κλοπής; AΘώα ή ένοχη;

Η ηθοποιός απαντά στις κατηγορίες και τα επικριτικά σχόλια

Λίγες μέρες πριν η Lilo συμμετείχε σε ένα πάρτυ κατά το οποίο τα πράγματα ξέφυγαν, λόγω του ποτού, της ξέφρενης διασκέδασης και όποιου άλλου λόγου και κατέληξε να κοιμάται στο σαλόνι μαζί με άλλους διάσημους και μη καλεσμένους.

Το πρωί οι οικοδεσπότες διαπίστωσαν ότι έλειπαν πολύτιμα κοσμήματα και ακριβά ρολόγια. Έψαξαν όλο το σπίτι όμως τα πανάκριβα κομάτια είχαν κάνει φτερά. Κάλεσαν την αστυνομία και έγιναν ανακρίσεις σε όλους τους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης και της Lindsay Lohan, η οποία έχει ουκ ολίγες φορές μπει πίσω από της φυλακής τα σίδερα για κλοπή τόσο σε σπίτια όσο και σε καταστήματα. Φυσικά, έχει κρατηθεί και φυλακιστεί για ασεβή συμπεριφορά, μέθη, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για χρήση ναρκωτικών κλπ.

crackentweet

Πάει καιρός που δεν μας έχει απασχολήσει για κάτι τέτοιο και για ένα μεγάλο διάστημα πέρυσι, βρισκόταν σε απεξάρτηση. Ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, με την ίδια να συμμετέχει σε καμπάνιες και να πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, με βασικό ρόλο της την ενσάρκωση της μεγάλης Elizabeth Taylor, η αξιοπιστία της βρίσκεται και πάλι υπό αμφισβήτηση.

Η ίδια έγραψε στο twitter: «Κάθε φορά που τα πάω περίφημα, ο κόσμος σπεύδει να κατασκευάσει ψέμματα. Είναι ντροπή. Απλά το λέω. Φιλάκια.»

Πολλοί έχουν παρατηρήσει πως κάθε φορά που αρνείται κάτι, τελικά αποδεικνύεται όσι ισχύει. Η αστυνομία βέβαια δήλωσε πως όσο ύποπτη είναι η Lohan αλλο τόσο ύποπτος είναι κάθε καλεσμένος του σπιτιού και δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για τίποτε. Η ηθοποιός πάντως, δεν φάνηκε να σκοτίζεται και πολύ καθώς το επόμενο κιόλας βράδυ διασκέδασε ξέφρενα σε άλλο πάρτυ!

Διαβάστε ακόμη:

Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!

Hollywood report: τα χειρότερα μαλλιά της showbiz

Είναι αυτό σώμα, για 26χρονη sexy ηθοποιό;