Virginity report: Ποιες stars δήλωναν φανατικά παρθένες;

Γωγώ Φούντα
Virginity report: Ποιες stars δήλωναν φανατικά παρθένες;

Έλεγαν ότι θα βρεθούν με άντρα μετά το γάμο... Το κράτησαν;

Eίναι γνωστό ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά για μία πιτσιρίκα η οποία επιδιώκει να ζήσει το όνειρο, για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μιλάμε πάντα, και να γίνει μία πετυχημένη pop star, είναι φυσικά η παρθενιά της η οποία και θα χαθεί αφού... μπει κουλούρα! Πρώτη διδάξασα η Brooke Shields η οποία μπορεί να διατυμπάνιζε το ότι είναι ανέγγιχτη, αλλά δε δίστασε στιγμή στα 13 της να τα πετάξει όλα μπροστά στην κάμερα για τις ανάγκες της θρυλικής πλέον ταινίας Blue Lagoon. Ας θυμηθούμε τις διασημότερες χαμηλοβλεπούσες της βιομηχανίας του θεάματος, τι δήλωναν στην εφηβεία και που βρίσκονται σήμερα.

Βritney Spears: Το απόλυτο teen idol το οποίο έγινε εν μία νυκτί huge star με τους δίσκους της να πουλάνε σαν τρελοί και τα κοριτσάκια να αντιγράφουν με μανία το στιλ της. Απαραίτητα στοιχεία για την εμφάνιση της ταλαντούχας πιτσιρίκας, ήταν τα κοτσιδάκια, η σχολική φουστίτσα, κάτι άλλο μας θυμίζει εμάς, παιχνιδιάρικο ύφος, αγκαλιές δημόσια με την μαμά και τον μπαμπά και φυσικά βαρυσήμαντες δηλώσεις τύπου: Θα κάνω πρώτη φορά σεξ την νύχτα του γάμου μου! Σήμερα η Britney, 15 σχεδόν χρόνια μετά, έχει στο ενεργητικό της δύο διαζύγια, δύο παιδιά και έναν ολοκαίνουριο αρραβωνιαστικό. Το τότε αγόρι της Justin Timberlake, είχε δηλώσει πως η Britney είχε πάψει να είναι παρθένα πολύ πριν κάνει τον πρώτο της γάμο! Ουπς...

Hilary Duff: To teen είδωλο, το 2006, και σε ηλικία 18 ετών δήλωνε όλο καμάρι ότι είναι η παρθενιά της είναι κάτι προσωπικό της και πως αυτό δε σημαίνει πως δεν κάνει πονηρές σκέψεις. Σήμερα, έχοντας σύζυγο και παιδί δηλώνει ότι ποτέ δεν είπε ότι όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν παρθένα! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Jessica Simpson: Πλασαρίστηκε ως το αντίπαλον δέος της Britney χωρίς ποτέ να γνωρίσει ανάλογη επιτυχία. Την εποχή που εμφανιζόταν με φόρμες και κοντά μπλουζάκια, εκεί γύρω στα 17 είχε πει: «Υπόσχομαι στο Θεό, τον πατέρα μου και τον μελλοντικό μου σύζυγο ότι δε θα κάνω σεξ μέχρι να παντρευτώ». Σήμερα, αφού πήρε ένα διαζύγιο, απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας στο πλάι του νέου της συντρόφου. Ο μπαμπάς της άραγε τι να απέγινε;

Μiley Cyrus: Μόλις το 2007 η διάσημη τραγουδίστρια δήλωνε πως θέλει να παραμείνει αγνή και πως θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως η ίδια επιθυμεί. Λίγο καιρό πριν πληροφορηθήκαμε ότι αρραβωνιάστηκε και μάλιστα δε σταματά να δηλώνει ότι το σεξ είναι μαγικό και υπέροχο!

Αdriana Lima: Η βραζιλιάνα καλλονή είχε κάποτε δηλώσει ότι θεωρεί ότι το σεξ είναι για μετά το γάμο. Το 2009 γνώρισε τον star του NBA Marko Jaric, παντρεύτηκαν, απέκτησαν ένα παιδί και τώρα περιμένουν και το δεύτερο! Αν αγαπούσε το αντρικό φύλο πάντως θα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα τη σεξουαλική της δραστηριότητα!

Τaylor Swift: Στο κορίτσι αυτό δεν μπορούμε να προσάψουμε τίποτα! Έπειτα από μία έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης το 2008 και την κατηγορηματική της διάψευση ότι αυτό είναι ό,τι απίθανο να συμβεί, συνεχίζει να διατηρεί το προφίλ της αθώας και να μας πείθει όλο και περισσότερο ότι όντως είναι ανέγγιχτη! Αν σε αυτήν αρέσει, εμάς μας περισσεύει!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη star ντύθηκε Κλεοπάτρα;

Britney Spears: Ξοδεύει ολόκληρη περιουσία για να είναι fit στον γάμο της

Νεαρός ξόδεψε πάνω από 77.000 δολάρια για να γίνει σαν τη Britney Spears!